ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Νέα stand up comedy παράσταση: Και τι έλεγα;

Κατσαρίνη δοκίμασε τα νέα της κείμενα σε μια work in progress εκδοχή τον Οκτώβριο και τώρα ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα με τη νέα της stand up comedy παράσταση: Και τι έλεγα;.

Κατσαρίνη δοκίμασε τα νέα της κείμενα σε μια work in progress εκδοχή τον Οκτώβριο και τώρα ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα με τη νέα της stand up comedy παράσταση: Και τι έλεγα;.

 Στον απόηχο της επιτυχίας της σκοτεινής, εξομολογητικής και συνάμα ξεκαρδιστικής "Κουβέρτας" της, που μέτρησε τρεις sold out σεζόν και πολυάριθμες περιοδείες, έρχεται στις Σέρρες 
Στην "Κουβέρτα" μίλησε για καυτά κοινωνικά ζητήματα, για το σεξισμό, τις ηλίθιες συμβουλές στις γυναίκες για το πώς να μη πέσουν θύματα βιασμού και πολλά ακόμη, υπογραμμίζοντας ότι "κανένα θέμα δεν βρίσκεται εκτός του φάσματος της κωμωδίας. Τα πιο τραγικά γεγονότα μπορούν να γίνουν αστεία. Πολλές φορές ακριβώς γι’ αυτό το λόγο, γίνονται πολύ δυνατά κείμενα. Το μυστικό βρίσκεται στην οπτική του κωμικού. Με τι ευαισθησία θα προσεγγίσει το θέμα και ποια θα είναι η δική του τοποθέτηση. Αυτό μπορεί να κάνει το αστείο χυδαίο ή αντιστρόφως, λυτρωτικό. Κάθε κωμικός κάνει την επιλογή του. Και επιβάλλεται να έχει την ελευθερία να επιλέξει".
Στο "Και τι έλεγα;" υπόσχεται στο κοινό ξεκαρδιστικές στιγμές, αλλά και βαθύτερα μηνύματα, όπως άλλωστε και κάθε προηγούμενη δουλειά της. Ολόκληρη η παράσταση αφορά ένα και μόνο βράδυ
: Αυτό της 6ης Μαΐου. του 2012· ένα καθοριστικό βράδυ. Πρέπει βέβαια να γνωρίζετε πως η Χρύσα έχει διάσπαση προσοχής και για πρώτη φορά αφήνει αυτή την διαταραχή της να πάρει τα ηνία. Οπότε μπορεί και να μη μιλάει μόνο γι' αυτό! Σε κάθε περίπτωση αν είστε πραγματικοί φαν της δουλειάς της, είστε ασφαλείς!