ΤΟΠΙΚΑ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο των «Πελαργών»

Οι «Πελαργοί», οι φίλοι της επίσημης αγαπημένης, της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, πραγματοποίησαν  την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση στο Ξενοδοχείο «Στράτος Βασιλικός», (Μιχαλακοπούλου 114, Αθήνα).

 

Ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες οι οποίες και ανέδειξαν τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, τα οποία θα εκπροσωπούν τον σύλλογο τα επόμενα δύο χρόνια και είναι οι κάτωθι:

  • Πρόεδρος: Βέρρος Κωνσταντίνος (Σέρρες)

  • Αντιπρόεδρος: Λαμπράκης Μιχάλης (Ηράκλειο Κρήτης)

  • Γραμματέας: Ρίζος Τάσος (Θήβα)

  • Ταμίας: Τζαφέστα Αλεξάνδρα (Αθήνα)

 

Ιστορικό

Οι «Πελαργοί» ξεκίνησαν το ταξίδι τους το 2005 από τις Σέρρες, ως μια παρέα που ακολουθεί την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ, την επίσημη αγαπημένη του Ελληνικού αθλητισμού, όπου και αν αυτή αγωνίζεται.

Στην διάρκεια των ετών που ακολούθησαν  η παρέα αυτή μεγάλωσε, με μέλη σε όλη την χώρα και οδήγησε στην δημιουργία του σωματείου με την επωνυμία «Basketball Club - Φίλοι της Επίσημης Αγαπημένης: Οι ΠΕΛΑΡΓΟΙ», το οποίο έγινε γνωστό σε όλους τους φίλους του μπάσκετ στη χώρα και όχι μόνο.

 

Βιογραφικά στοιχεία των μελών του ΔΣ

 

Βέρρος Κωνσταντίνος (Πρόεδρος)

 

Ο κ.Βέρρος Κωνσταντίνος, ενεργό μέλος των Πελαργών από το 2009, είναι πτυχιούχος Οικονομολόγος του ΑΠΘ. Δραστηριοποιείται, με έδρα τις Σέρρες, για περισσότερο από 25 χρόνια,  μέσω των εταιρειών που διατηρεί, στην Βόρεια Ελλάδα τα Βαλκάνια και την Αδριατική Θάλασσα, έχοντας συνεργασίες με εκατοντάδες επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

 

Λαμπράκης Μιχαήλ (Αντιπρόεδρος)

 

Ο κ.Λαμπράκης Μιχαήλ, ενεργό μέλος των Πελαργών από το 2006, είναι απόφοιτος των Τμημάτων Βιολογίας και Οδοντιατρικής του ΑΠΘ.  

Ζει και εργάζεται, ως Οδοντίατρος, στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης, αναπτύσσοντας  παράλληλα κοινωνική δράση στα τοπικά δρώμενα και στον αθλητισμό. 

Διετέλεσε για περισσότερα από 20 χρόνια, Πρόεδρος αθλητικών σωματείων  ποδοσφαίρου, μπάσκετ και του Αθλητικού Ομίλου Γαρίπας Ηρακλείου. Επίσης διετέλεσε μέλος του ΔΣ και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης. Είναι μέλος του ΔΣ του Οδοντιατρικού Συλλόγου για πολλές θητείες.

 

Ρίζος Αναστάσιος (Γενικός Γραμματέας)


Ο κ.Ρίζος Τάσος, ενεργό μέλος των Πελαργών από το 2007, είναι υπάλληλος στο Υπουργείο Παιδείας. Για πολλά χρόνια διατέλεσε μέλος του ΔΣ σε ομάδες μπάσκετ. Είναι εν ενεργεία κριτής σε αγώνες μπάσκετ στο σύνδεσμο Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας και μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου κριτών και μέλος του ΔΣ του εργασιακού πρωταθλήματος  ΕΚΑ «ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ».

 

Τζαφέστα Αλεξάνδρα (Ταμίας)


Η κα Τζαφέστα Αλεξάνδρα, ενεργό μέλος των Πελαργών από το 2008,είναι απόφοιτος τμήματος λογιστικής του ελληνόφωνου κολλεγίου BCA. Εργάζεται τα τελευταία 22 χρόνια, στο τμήμα Λογιστηρίου της COSMOTE (κινητές τηλεπικοινωνίες). Εργάστηκε στο λογιστήριο της Alcatel business telecom για 6 χρόνια.