ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Πανσερραϊκός άφησε εκτός κυπέλλου τον Ηρακλή με... buzzer beater στο 91'

Με γκολ του Ριβάλντο στο 91' ο Πανσερραϊκός ολοκλήρωσε την ανατροπή επί του Ηρακλή (2-1) και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος.
Με εντυπωσιακό δεξί βολέ του Ριβάλντο στο 91΄ο Πανσερραϊκός νίκησε με 2-1 τον Ηρακλή και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας σε ματς που επιφύλασσε δραματικό φινάλε και ικανοποίησε τους φιλάθλους των γηπεδούχων.
 
Η αναμέτρηση ήταν φτωχή σε φάσεις στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τον εαυτό τους και να υστερούν στον τομέα της δημιουργίας.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ανέβηκε. Ο Ηρακλής πήρε των πρωτοβουλία, δημιούργησε φάσεις και επιβραβεύτηκε με γκολ. Το 0-1 διαμόρφωσε ο Μπαστακός με κεφαλιά στο 67΄ και πανηγύρισε κάτω από την εξέδρα των φανατικών οπαδών του «Γηραιού» που ταξίδεψαν στις Σέρρες.
 
Η χαρά τους δεν κράτησε πολύ, καθώς δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισε (1-1) ο Ανάκογλου με σουτ μέσα από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και τελικά πανηγύρισαν την πρόκριση με το... μπάζερ μπίτερ του Ριβάλντο στο 91΄.      
 
 
Πανσερραϊκός (Ζεράρ Σαραγόσα): Καβουσάκης, Γιανναράκης, Δημητρίου, Ζέρης, Πίντο, Κρητικός, Έππας, Ανάκογλου, Φουάσης, Γκάνης, Ριβάλντο.
 
Ηρακλής (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Πήλιος, Κωστούλας, Σγουρής, Μ. Παπαστεριανός, Παπαδόπουλος, Μασούρας, Τόσκα, Βιτίνιο, Μπαστακός.