ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Πανσερραϊκός γνωστοποίησε τις κλήσεις των Στίνα, Ουεντραόγκο και Ντάνκερλουι

Με ανακοίνωσή του, ο Πανσερραϊκός γνωστοποίησε τις κλήσεις των Στίνα, Ουεντραόγκο και Ντάνκερλουι από τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Με ανακοίνωσή του, ο Πανσερραϊκός γνωστοποίησε τις κλήσεις των Στίνα, Ουεντραόγκο και Ντάνκερλουι από τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Με την ολοκλήρωση της τρίτης αγωνιστικής της Super League, το πρωτάθλημα μπαίνει για λίγο στην... άκρη και σειρά παίρνουν οι υποχρεώσεις τον εθνικών ομάδων. Με αφορμή αυτήν την εξέλιξη, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοίνωσε τις κλήσεις των Στίνα, Ουεντραόγκο και Ντάνκερλουι από τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Συγκεκριμένα ο Βίκτορ Στίνα κλήθηκε στην Εθνική Μολδαβίας, o Ισμαΐλα Ουεντραόγκο επέστρεψε στις κλήσεις της Μπουρκίνα Φάσο και θα ταξιδέψει στην Αφρική για να ενισχύσει την ομάδα του, ενώ ο Νταμίλ Ντάνκερλουι κλήθηκε στην Εθνική Σουρινάμ για τους αγώνες του CONCACAF της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Με τρεις κλήσεις προς ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού συνοδεύεται η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων. Συγκεκριμένα στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα κλήθηκαν οι Βίκτορ Στίνα, Ισμαΐλα Ουεντραόγκο και Νταμίλ Ντάνκερλουι, οι οποίοι ήδη αναχώρησαν για να ενσωματωθούν στις αποστολές των ομάδων τους και θα επιστρέψουν μετά την ολοκλήρωση των αγώνων τους.

Συγκεκριμένα ο Βίκτορ Στίνα κλήθηκε στην Εθνική Μολδαβίας για τον φιλικό αγώνα με την Αυστρία(07/09, 21:30) και τον αγώνα των προκριματικών του Εuro κόντρα στα Νησιά Φερόε(10/09, 19:00).

 

Ο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο επιστρέφει στις κλήσεις της Μπουρκίνα Φάσο και θα ταξιδέψει στην Αφρική για να ενισχύσει την ομάδα τους στους αγώνες με το Εσουατίνι(08/09, 19:00) για τα Προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και τον φιλικό αγώνα με το Μαρόκο(12/09, 21:30).