ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οδυνηρή ήττα Κουτσάκη στις διαδικασίες εκλογής του νέου Προεδρείου του Δημοτικού συμβουλίου

Εκλογή στη θέση του γραμματέα του Δ.Σ του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Χρήστου Χασάπη κόντρα στη πρόταση Κουτσακη ( Αυτζή)
- Υπήρξε αυτοπρόταση που ψηφίστηκε από το σύνολο των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης .(13-12)
Σε πολιτικό vertigo ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μάκης Μπουντράκης .
???? Επιβεβαίωση ότι ο δήμαρχος έχει χάσει την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου και δεν χαίρει πλέον της πολιτικής εμπιστοσύνης του Σώματος αποδείχθηκε και στην τελευταία διαδικασία εκλογής νέου προεδρείου του Δ Σ.
???? Υπέστη οδυνηρή ήττα για την μοναδική θέση του προεδρείου για την οποία υπήρξε αντιπρόταση ,ενδεικτικό του κακού κλίματος που υπάρχει για τον δήμαρχο.
????Θα είχε υποστεί ήττα ( έστω στο πεδίο των εντυπώσεων,άλλωστε ο νομοθέτης ουσιαστικά επιβάλλει ο πρόεδρος του Δ.Σ να προέρχεται από την δημοτική αρχή) και για την θέση του προέδρου αν δεν υπερψήφιζε την πρόταση, σύμφωνα με πληροφορίες και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μάκης Μπουντράκης και αν δεν απουσίαζαν δύο δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης Πατσάκας και Σαββίδης.
???? Όσον αφορά την" πολιτική"συμπεριφορά του ανεξάρτητου δημοτικού συμβουλίου Μάκη Μπουντράκη ,για άλλη μια πολιτική διαδικασία έδειξε αδυναμία να αποτυπώσει το πολιτικό του στίγμα .
H συνεδρίαση διεξήχθη στο κινηματοθέατρο από τις 11.30 το πρωί .
Τελικά πρόεδρος εκλέχθηκε η Μαρία Γεωργιάδου, αντιπρόεδρος ο Βασίλης Καμήλαλης ενώ μετά από 3 ψηφοφορίες εξελέγη νέος Γραμματέας ο ανεξάρτητος σύμβουλος κ.Χρήστος Χασάπης.
Όσον αφορά την εκλογή της οικονομικής επιτροπής τακτικά μέλη εκλέχτηκαν ο.Στοίλας Ελευθέριος και ο Χατζηιωαννίδης Στέφανος, ενώ από την αντιπολίτευση τακτικά μέλη εκλέχτηκαν ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης και ο Αβραμίδης Ιωάννης.
Τα τακτικά μέλη που εκλέχτηκαν για την επιτροπή ποιότητας ζωής είναι ο Χατζηιωαννίδης Στέφανος και ο Σαλμάς Ηλίας ενώ από την αντιπολίτευση εκλέχθηκε ο επικεφαλής της, Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης και ο Κοσμίδης Δήμος.
 
Πηγή:Νέα του δήμου Ηράκλειας
 
Η εκλογή του προεδρείου γίνεται κάθε 2 χρόνια την πρώτη Κυριακή του έτους.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δημόσκοπηση: Ακρίβεια και πανδημία κλείνουν την «ψαλίδα» ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββας Καλεντερίδης: Εδώ δώστε σημασία! Ο Ερντογάν ετοιμάζει νέο πόλεμο για να κερδίσει τις εκλογές
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ρωσία – Κίνα: Το φυσικό αέριο και τα όρια της συμπόρευσης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ: Ο κ. ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΦΥΓΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ: "Ο κ. ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΙΓΗΣ"
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βράζει η κοινωνία για τα φαινόμενα κακοποίησης γυναικών, περιμένω ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ, λέει ο σύζυγος της Γεννηματά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ: «ΜΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΔΙΑΝΥΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΧΡΥΣΑΦΗ»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κοινό Δελτίο Τύπου της πλειοψηφίας των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Σιντικής επί του Προπαγανδιστικού Δελτίου της Δημοτικής Αρχής Φώτιου Δομουχτσίδη