ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομιλία στις Σέρρες του Γιώργου Παπανδρέου Πλατεία Κρονίου: Από τον Ανδρέα στον Γιώργο

Στην πόλη των Σερρών θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 21 Νοεμβρίου ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝ. ΑΛ Γιώργος Παπανδρέου.   Συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπανδρέου θα βρεθεί  από νωρίς (στις 19:00) στην πλατεία Κρονίου για να συνομιλήσει με τους πολίτες των Σερρών στους οποίους και θα απευθύνει την ομιλία του σε ανοιχτή συγκέντρωση στις 7 το απόγευμα .

 image.png 

H ιστορική Πλατεία Κρονίου ήταν επιλογή του πρώην Πρωθυπουργού καθώς  το 1974,έτος που ιδρύθηκε το ΠΑΣΟΚ στις 3 Σεπτέμβρη, (λίγες ημέρες μετά) ο Ανδρέας Παπανδρέου μίλησε εκεί σε προεκλογική ομιλία στο ίδιο μέρος εν όψει εκλογών που έγιναν τότε στις !7 Ιανουαρίου. Σε εκείνες τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ εξέλεξε τον πρώτο του βουλευτή στις Σέρρες, τον Βασίλη Ιντζέ, τον μακροβιότερο, μετέπειτα υπουργό Βορείου Ελλάδος των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.


Εξάλλου και ο ίδιος στο παρελθόν μίλησε στην πλατεία δίπλα στο Διατηρητέο σήμερα Κινηματογράφο ΚΡΟΝΙΟΝ, τον Αύγουστο του 2007.
Ο Γιώργος Παπανδρέου θα μείνει  το απόγευμα στις Σέρρες προκειμένου να ακούσει τους Σερραίους καθώς από παλιά οι Σέρρες αποτελούσε σταθμό για το κόμμα 

Το κάλεσμα της τοπικής οργάνωσης του ΚΙΝ.ΑΛ Σερρών είναι προς όλους, στην Πλατεία Κρονίου, στις 7 το απόγευμα της Κυριακής και σύμφωνα με τους διοργανωτές θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα προκειμένου η εκδήλωση να είναι ασφαλής για το κοινό 
Ο κ. Παπανδρέου μετά την επίσκεψή του στις Σέρρες και την ομιλία του στην πόλη (στην πλατεία Κρονίου στις 19:00) αναμένεται να επισκεφτεί το βράδυ και τη Θεσσαλονίκη, και θα βρεθεί με νεολαίους στην περιοχή Αγίου Μηνά.