ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ομολογία αποτυχίας και διοικητικής ανεπάρκειας απο τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου

Μαλιαράς:Πολλές επιχειρήσεις θα κλείσουν στις Σέρρες - Στήριξη ζητούν οι επιχειρηματίες

Μαλιαράς:Πολλές επιχειρήσεις θα κλείσουν στις Σέρρες - Στήριξη ζητούν οι επιχειρηματίες

Μεγάλη  αύξηση των καταστημάτων που κλείνουν σε σχέση με το 2021. Δύσκολη και αυτή η χρονιά με το ενεργειακό κόστος να ανεβαίνει και τον κόσμο να μειώνει τις αγορές του. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία αναμένονται αρκετά λουκέτα και αυτό που ζητούν οι επιχειρηματίες είναι μέτρα στήριξης.

 

Μαύρο έτος βλέπουν το 2023 οι επιχειρηματίες, σύμφωνα με την έρευνα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και στις Σέρρες ,

Δεν φαίνεται φως στο τούνελ για τους επιχειρηματίες των Σερρών καθώς η ενεργειακή κρίση σε παγκόσμια κλίμακα επηρεάζει και την περιοχή μας. Το βάρος είναι δυσβάσταχτο για τους επαγγελματίες και το μέλλον δεν προδιαγράφεται λαμπρό, όπως δηλώνει στο Επιλογές, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς.Το τραγικό  στην περίπτωση του κ.Μαλλιαρά οτι ουσιαστικά δεν εχει αναλαβει καμία δράση στην αντιμετώπιση όλων αυτών τον προβλημάτων ,σε αντίθεση καταναλώνει πορους και δράσεις του επιμελητηρίου για την προσωπική του προβολή και για πελατιακές σχέσεις ακολουθώντας μια προσωπική στρατιγική που σιγουρα δεν δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες και δεν δίνει λύσεις στα προβλήματα των επαγγελματιών του Ν.Σερρών.

 

 Πάντως σύμφωνα με επίσημη έρευνα από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος οι ίδιοι οι επιχειρηματίες είναι απαισιόδοξοι και βλέπουν το 2023 σαν ένα μαύρο έτος

Αυτό που ζητούν οι επιχειρηματίες είναι μέτρα στήριξης σύμφωνα με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών.Όπως είναι αναμενόμενο χάθηκαν ταυτόχρονα και θέσεις εργασίας,και ναμένεται να χαθούν και άλλες.