ΤΟΠΙΚΑ

Οσφυοκάμπτες στη Λουλουδούπολη ...

Μαύρες πλερέζες στο Λουλοδοδημαρχείο. Δεν μπορούν να χωνέψουν την προσβολή-απαξίωση που έγινε στον Λουλουδοδήμαρχο. 
Σχεδόν όλοι οι προύχοντες της Λουλουδούπολης και λοιποί αξιωματούχοι: Αγάδες, Δερβέναγες, Πασάδες έχουν γίνει πρώτες φίρμες με τα βιντεάκια τους, που τους δείχνουν να υμνολογούν το μεγάλο δικό τους Λουλουδοσύμμαχο.
Ο Λουλουδοδήμαρχος είναι ταραγμένος μονολογεί.
Μα να μας πάρουν τη μπουκιά μέσα από το στόμα αυτοί. Να τύχουν τόσης προβολής και δημοσιότητας. Και να το κάνουν αυτό σε μένα, που όλοι ξέρουν τι κουμάσι είμαι.
Εγώ ο μόνος αυθεντικός , ο ταπεινός δούλος του. Εγώ που προσεύχομαι καθημερινά να μακροημερεύσει. Που για χάρη του θα γίνω και Σταθμάρχης (στα ΚΤΕΛ μην πάει ο νους κάπου αλλού). Που πίνω νερό στο όνομα του. Που αν το ξαναθελήσει με χαρά θα ξαναγίνω χαλάκι στην εξώπορτα του γραφείου του να με πατήσουν.
Να μην μου ζητήσουν να πω τηλεοπτικά μερικές αράδες , δύο καλά λόγια , αν χρειαστεί και έκθεση ιδεών , και να το προβάλουν στα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Οι άλλοι τι παραπάνω εκτός από μπόι έχουν. Παράπονο το έχω να μην έχω μια φορά δίκιο.
Δηλαδή τι παραπάνω είχαν ο λυγερόκορμος βοεβόδας της ανάπτυξης, ο κατακόκκινος αρχικομιτατζής που ηγείται της CSKA Λουλουδούπολης και τους δόθηκε η ευκαιρία να λιβανήσουν το δικό του Grand Λουλουδοσύμμαχο.
Τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα.
Μήπως θέλει να του στείλει κανένα μήνυμα; Μήπως τον έχουν παραπληροφορήσει; Μήπως τον έχουν κι αυτόν ματιάσει.
Και το παράπονο διαρκές. 
Γιατί δεν του έδωσαν κι αυτού την ευκαιρία να γίνει ρεζίλι, συγνώμη οσφυοκάμπτης. Με την εμπειρία που έχει αποκτήσει είναι βέβαιο ότι θα τα πήγαινε πολύ καλύτερα.
«Αριστερά» για κλάματα, «Δεξιά» για γέλια.
Η τύχη της αξιοπρέπειας στη Λουλουδούπολη, αγνοείται.
ΥΓ : Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα