ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός Β' - Πανσερραϊκός 0-1: «Απόδραση» από τη Ριζούπολη για τα Λιοντάρια

Ο Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού Β’ μέσα στη Ριζούπολη υποχρεώνοντάς τον στην πρώτη του φετινή ήττα

Ο Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού Β’ μέσα στη Ριζούπολη υποχρεώνοντάς τον στην πρώτη του φετινή ήττα

Πολύ μεγάλη νίκη με σκορ 1-0 πήρε ο Πανσερραϊκός επί του Παναθηναϊκού Β’ στο γήπεδο της Ριζούπολης και έκανε σημαντικό βήμα για να πλησιάσει στην κορυφή.

 
Τα «λιοντάρια» πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και αδικούνται μάλιστα από το σκορ, καθώς έχασαν και πέναλτι στο 75’.
Από την άλλη πλευρά οι «πράσινοι» με τον… πολυδιαφημισμένο Μπιλάλ στην κορυφή της επίθεσής τους έχασαν ευκαιρίες και δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη χάνοντας για πρώτη φορά φέτος.
 

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι «πράσινοι» είχαν αρκετές σημαντικές απουσίες στη σημερινή αναμέτρηση, καθώς οι Αλμπάνης και Αγκοστίνιο ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, οι Καρβούνης, Αθανασακόπουλος και Σαρδέλης ήταν εκτός λόγω ίωσης και οι Χριστογεώργος, Κρυπαράκος και Σιδεράς συμμετέχουν στη προετοιμασία της πρώτης ομάδας στην Κύπρο.

Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου στάθηκε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησε αρκετές προϋποθέσεις για να φτάσει σε κάποιο γκολ, όμως στο δεύτερο ημίχρονο όσο περνούσε ο χρόνος ξέμενε από λύσεις, με τον Πανσερραϊκό να παίρνει όλο και περισσότερα μέτρα στο γήπεδο και να γίνεται ο απόλυτος κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο

 

Στο 70′ η ομάδα η φιλοξενούμενη ομάδα κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Σάιντ Άχμεντ, αλλά ο Ξενόπουλος το απέκρουσε, και στην επαναφορά ο Μούργος σούταρε άουτ.

Όμως, ο Πανσερραϊκός βρήκε το… δρόμο προς τα δίχτυα με κεφαλιά του Κατσαντώνη στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν συνέβη κάτι στο ματς, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Παναθηναϊκός Β΄(Αντωνίου): Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης (46’ Ανδρικόπουλος), Ρόμπι, Αντωνλιου, Μαρτίνης, Εμπό (68’ Φουρτάδο), Ηλιάδης (63’ Κωστόπουλος), Βουτσάς, Τερεζίου (63’ Καραμπάς), Μπιλάλ (79’ Δημητριάδης), Σερπέζης.

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Δημητρίου (64’ Ζέρης), Θυμιάνης, Σαϊντ (78’ Κατσαντώνης), Κανίς (90’ Γιανναράκης), Μούργος, Σιόντης (78’ Σοφιανός), Παντεκίδης, Στίνα.