ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανελλήνιοι Κ20: Μετάλλια - Συνέχεια

ΧΑΛΚΙΝΟ ο ΓΕΝΝΙΚΗΣ  με το φανταστικό 2.06 στο ύψος! 
ΧΑΛΚΙΝΟ ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ  με εκπληκτική κούρσα 55.27 στα 400 με εμπόδια!

Άλλες δυο μεγάλες επιτυχίες από τα παιδιά του ΟΦΚΑ την 2η μέρα του  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στιβου Κ20 !
Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ, Πανελληνιονίκης Κ18 πέρυσι στα 400μ με εμπόδια και μέλος της Εθνικής Ομάδας Κ18, κατάφερε σε μια δύσκολη χρονιά, με πολλές σχολικές υποχρεώσεις, να συνδυάσει τις υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις του με τις μεγάλες επιτυχίες στον στίβο! Παιδί των τμημάτων υποδομής του ΟΦΚΑ και αυτός, βρέθηκε στο βάθρο των νικητών ανάμεσα στους τρεις καλύτερους εμποδιστές στην Ελλάδα κάτω των 20 ετών με επίδοση 55.27!

Ο  16χρονος ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΓΕΝΝΙΚΗΣ,  χρυσός Βαλκανιονίκης 2022 στην κατηγορία Κ18 στο άλμα σε ύψος, πέτυχε το απίστευτο ατομικό ρεκόρ 2,06 και βρέθηκε στους τρεις καλύτερους άλτες του ύψους στην Ελλάδα μέχρι 20 ετών! Σημειώνεται ότι λίγες μέρες πριν συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 του Ισραήλ όπου έκανε ατομικό ρεκόρ με 2,02.  

Στο ίδιο Αγώνισμα ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, συνδυάζοντας άριστα τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του με τον πρωταθλητισμό,  κατέκτησε την 5η θέση με την εξαιρετική επίδοση 1,99! 


Δυο αθλητικές οικογένειες λοιπόν, αδέλφια πρωταθλητές, με μεγάλες Πανελλήνιες επιτυχίες: Νίκος, Παντελής & Χρήστος Αλεξόπουλος και Μιχάλης, Κωνσταντίνος και Πασχάλης Γεννίκης!

Όσο για το άλμα σε ύψος, οι τέσσερις πρόσφατες μεγάλες διακρίσεις των αθλητών μας (Ελληνούδη, Γεννίκης, Αλεξόπουλος, Μουρατίδης) δείχνουν ότι το μέλλον του αγωνίσματος βρίσκεται ΕΔΩ! 

Η οικογένεια του ΟΦΚΑ ΣΕΡΡΕΣ συγχαίρει τα παιδιά που μας χάρισαν μετάλλια και διακρίσεις και είναι υπερήφανη  για όλα αυτά τα παιδιά που αγωνίστηκαν και τίμησαν τα χρώματα του συλλόγου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20: ΙΩΑΝΝΑ ΓΑΝΙΚΑ στο άλμα σε μήκος,  ΘΕΟΔΩΡΟ   ΤΣΙΚΡΙΤΖΗ στη σφαιροβολία,  ΘΩΜΑ ΚΡΙΤΣΚΑ  στη σφυροβολία, ΕΛΕΝΗ  ΚΟΥΚΝΑΚΟΥ στα 1500μ,  ΤΟΛΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ  και ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ στη δισκοβολία, ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΤΛΗ στα 100μ και στα 200μ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΡΒΟΥΝΗ, ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΧΑΤΖΗΔΗΜΟΥ, ΙΩΑΝΝΑ ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΟΥ και ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΣΤΡΕΙΝΙΔΟΥ στα 4Χ100! 

Συγχαίρει επίσης όλο το προπονητικό team της ομάδας για την μεγάλη προσπάθεια και τα εξαιρετικά αποτελέσματα!