ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανσερραϊκός: Πάει για… βόμβα με Γκριν

Το βαρύ βιογραφικό του 26χρονου Άγγλου εξτρέμ και πως έχει συνδεθεί με τον ΠΑΟΚ

Το βαρύ βιογραφικό του 26χρονου Άγγλου εξτρέμ και πως έχει συνδεθεί με τον ΠΑΟΚ

Μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση προετοιμάζει η διοίκηση του Πανσερραϊκού, καθώς τα “λιοντάρια” βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Αντρέ Γκριν.

Πρόκειται για τον 26χρονο Άγγλο αριστερό εξτρέμ (δεξιά), με καλές περγαμηνές και αρκετά βαρύ βιογραφικό.

Ο Γκριν προέρχεται από τις ακαδημίες της Άστον Βίλα, ενώ επαγγελματικά αγωνίστηκε στην Μπέρμιγχαμ για να μετακομίσει από εκεί στην Πόρτσμουθ, Πρέστον, Τσάρλτον, Σέφιλντ Γουένσντεϊ και Ρόδεραμ (τελευταίος σταθμός), αλλά και στη Σλοβακία με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Με την τελευταία μάλιστα, ο Άγγλος εξτρέμ είχε σκοράρει το φθινόπωρο του 2021 στην Τούμπα στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ.
Με τον σύλλογο από την Σλοβακία, μέτρησε 19 συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 7 γκολ και μία ασίστ.
ΠΗΓΗ:monobala.gr