ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανσερραϊκός: Ράμματα ο Δοϊρανλής, προλαβαίνει την πρεμιέρα των playouts

Με ένα σοβαρό, αλλά διαχειρίσιμο τραυματισμό ολοκλήρωσε την αναμέτρηση στο Αγρίνιο ο Γιάννης Δοϊρανλής, στο ισόπαλο παιχνίδι του Πανσερραϊκός με τον Παναιτωλικός.

Με ένα σοβαρό, αλλά διαχειρίσιμο τραυματισμό ολοκλήρωσε την αναμέτρηση στο Αγρίνιο ο Γιάννης Δοϊρανλής, στο ισόπαλο παιχνίδι του Πανσερραϊκός με τον Παναιτωλικός.

Ο μέσος των «λιονταριών» υπέστη σκίσιμο στο πόδι έπειτα από πάτημα με τάπες αντιπάλου, με αποτέλεσμα να χρειαστεί ράμματα. Παρόλα αυτά, οι πρώτες εκτιμήσεις είναι αισιόδοξες, καθώς αναμένεται να είναι διαθέσιμος για την πρεμιέρα των playouts απέναντι στην Κηφισιά εκτός έδρας το Σαββατοκύριακο 4-5 Απριλίου.

Την ίδια ώρα, αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Μπεν Σαλάμ και Κάλινιν, με το τεχνικό επιτελείο να περιμένει νεότερα για την κατάσταση τους.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται χωρίς τους διεθνείς Γκελασβίλι (Εθνική Γεωργίας) και Τσομπανίδης (Εθνική Ελπίδων), ενώ η ομάδα του Ζεράρ Σαραγόσα προχωρά σε μίνι προετοιμασία ενόψει της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Στον Πανσερραϊκό εκτιμούν ότι οι 10 αγωνιστικές των playouts είναι αρκετές για να καλυφθεί η διαφορά των 6 βαθμών από τη σωτηρία, ιδιαίτερα με βάση τη βελτιωμένη εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα.