Τ' ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ

Παρατυπος

Αμέσως μετά, τον… Ιούνιο του 2035, θα ανοίξουν καφέ κι εστιατόρια και θα επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό. Τον… Αύγουστο του 2038. 

Αμέσως μετά, τον… Ιούνιο του 2035, θα ανοίξουν καφέ κι εστιατόρια και θα επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό. Τον… Αύγουστο του 2038. 

 ♣ Αμέσως μετά, τον… Ιούνιο του 2035, θα ανοίξουν καφέ κι εστιατόρια και θα επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό. Τον… Αύγουστο του 2038. 
♣ Το 14% πιστεύει ότι η χώρα θα επιστρέψει στη φυσιολογική καθημερινότητα μέσα στο 2021. Και το άλλο 86%; Όταν πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΣ Γιάννινα; 
 
♣ Γιατί λένε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι στο θέμα της πανδημίας η κυβέρνηση τρέχει πίσω από τις εξελίξεις; Αποκλείεται δηλαδή να είναι οι εξελίξεις που τρέχουν μπροστά από την κυβέρνηση; 
♣ Πες, πες, υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ θα πιστέψουν τελικά ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.
 ♣ Δεδομένου ότι ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 λένε όχι, με ποιους ακριβώς θα κάνουν προοδευτική κυβέρνηση στον ΣΥΡΙΖΑ; Τον Κιμούλη και τον Στ. Γονίδη;

♣ Θα ‘χουμε φτάσει στο 2034, μετά από 25 lockdowns, οι επιδημιολόγοι θα προειδοποιούν για το 38ο κύμα της πανδημίας…
 ♣ …κι η κυβέρνηση θα διαβεβαιώνει ότι είναι υπό έλεγχο η κατάσταση. Στον πλανήτη Κρόνο.
 ♣ Όπου να ’ναι, η… τρύπα της οικονομίας θα είναι πιο μεγάλη κι από την τρύπα του όζοντος. ♣ Βρετανοί επιστήμονες θα τεστάρουν την ασπιρίνη ως φάρμακο για τον κορονοϊό. Στο τέλος θα πουν ότι θεραπεύεται με τσάι του βουνού. 
♣ Τους δράστες της ε­μπρηστικής επίθεσης σε βάρος του βουλευτή Μπογδάνου καταγγέλλει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Που δεν τον… πέτυχαν; Ημιπιτσιρικά… αποκαλεί τον 35χρονο γιο του ο Ν. Βούτσης. Προφανώς, στον ΣΥΡΙΖΑ περνάνε την εφηβεία στα 40 και… γίνονται άνδρες στα 50! 
♣ Απορρίπτει ο Βαρουφάκης το ενδεχόμενο συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ. Θα πάει, που θα πάει άκλαυτος, σου λέει, μην πάρει κι άλλους στον λαιμό του.
 
 
 
  ♣ Μαζικούς εμβολιασμούς, αλλά από τον… Απρίλιο υπόσχεται ο Β. Κικίλιας. Μέχρι τότε… νηστεία, προσευχή και lockdown.   
 
Βρήκε χρόνο ο Κικίλιας
για κομματικές εκδηλώσεις
Μπορεί ο Υπουργός υγείας να ακύρωσε την επίσκεψη στον πολύπαθο από την πανδημία Νομό Σερρών,αν και ήταν την ίδια μέρα στη γειτονική Θεσσαλονίκη, εν τούτοις βρήκε χρόνο για ένα ακροατήριο πρόθυμο και φιλικό προς τον ίδιο.

·         Αφού δεν άκουσε κουβέντα από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Σερρών για τη σοβαρή ολιγωρία και τις τεράστιες ελλείψεις που έφεραν τις Σέρρες στην τραγική κατάσταση, προτίμησε να τύχει της κομματικής κολακείας από ένα συγκεκριμένο κοινό.

·         «To Ε.Σ.Υ. μετά από ένα χρόνο πανδημίας», ήταν το θέμα της τηλεδιάσκεψης με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, που διοργανώνει η Γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ  την Τρίτη   στην οποία συμμετείχε  και η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Σερρών.

·         Πρόκειται, όπως γράφει η κομματική ανακοίνωση "για διαδραστικές ενέργειες της Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ, όπου στελέχη των ΔΕΕΠ ανά την επικράτεια συζητούν και μεταφέρουν προβλήματα και αιτήματα τον τοπικών κοινωνιών απευθείας στον υπουργό, που συμμετέχει κάθε φορά".