Τ' ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ

ΠΑΡΑΤΥΠΟΣ

••• Είναι ξεκάθαρος ο Θωμάς Γεράκης, πρόεδρος και διευθύ­νων σύμβουλος της ΜARC: «Αυτό που καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις είναι η κόπωση, η ανησυχία, η αβεβαιότητα, η γκρίνια. Και μαζί με αυτά, η υπομονή, οι αντοχές, η κατανόηση και ο ρεαλισμός». 

••• Είναι ξεκάθαρος ο Θωμάς Γεράκης, πρόεδρος και διευθύ­νων σύμβουλος της ΜARC: «Αυτό που καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις είναι η κόπωση, η ανησυχία, η αβεβαιότητα, η γκρίνια. Και μαζί με αυτά, η υπομονή, οι αντοχές, η κατανόηση και ο ρεαλισμός». 

 ••• Είναι ξεκάθαρος ο Θωμάς Γεράκης, πρόεδρος και διευθύ­νων σύμβουλος της ΜARC: «Αυτό που καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις είναι η κόπωση, η ανησυχία, η αβεβαιότητα, η γκρίνια. Και μαζί με αυτά, η υπομονή, οι αντοχές, η κατανόηση και ο ρεαλισμός». Τα είπε όλα μέσα σε λίγες λέξεις .
••• Γύρω στο 1 εκατ. υπολογίζεται ότι είναι οι Σέρβοι που σκοπεύουν να ταξιδέψουν κατά τη θερινή περίοδο στην Ελλάδα, με βασικούς προορισμούς τη Χαλκιδική και την Πιερία. Δεδομένου ότι διανύουμε εποχή «ισχνών αγε­λάδων» στον τουρισμό, η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι φορείς θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τους διευκολύνουν να έρθουν στη χώρα μας. Η είσοδος θα επιτραπεί όχι μόνο σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο ή έχουν πρόσφατο αρνητικό τεστ αλλά και σε όσους έχουν νοσήσει και έχουν αναρρώσει από τον κορονοϊό, καθώς και σε όσους έχουν κάνει μόνο τεστ αντισωμάτων.
--Ας έχουμε στο νου μας το περσινό παράδειγμα που δ μας έγινε μάθημα.Βαλκάνιοι και μη πέρασαν από τα σύνορα μας στον Προμαχώνα.Ήταν μια και απο τις βασικές αιτίες που ο νομός Σερρών κατέγραψε ρεκόρ κρουσμάτων.Η Περιφέρεια που έχει την αρμοδιότητα ελπίζουμε να μη βρεθεί πάλι απροετοίμαστη.Θα είναι ολέθριο!
===Το ξέρατε; Σίγουρα όχι… Ο μέσος όρος διάρκειας μιας δίκης στην Ελλάδα είναι 1.580 ημέρες, σύμφωνα με τα στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας! Είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές!
 
 
♣ Αλλά, όπως εξήγησε (ο Κυριάκος), «οι πρόωρες εκλογές είναι το τελευταίο που χρειάζεται η χώρα». Η ΝΔ όμως;
♣ Πάντως ο Βορίδης δεν αποκλείει πρόωρες εκλογές αν συμβεί κάτι χειρότερο από την πανδημία. Δηλαδή; Να πέσουν μετεωρίτες στο Σύνταγμα; Τσουνάμι στη Ρόδο να φτάσει μέχρι τα Πετράλωνα;
♣ Ο Βαρουφάκης είναι βέβαιος ότι η κυβέρνηση θα εφαρμόσει νέο Μνημόνιο, αλλά δεν θα το πει Μνημόνιο. Αλλά; Θανάση από τον Ορχομενό; Δήμο από τα Τρίκαλα; ♣ Ο μόνος που θέλει πρόωρες εκλογές είναι ο Βελόπουλος. Λόγω πανδημίας έχουν κλείσει τα κουκλοθέατρα και δεν έχει πού να πάει να… διαπρέψει!
♣ Τι θα πει αν στην κυβέρνηση τα έχουν χαμένα ή απλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται; Την περίπτωση να ισχύουν και τα δύο την έχουμε αποκλείσει;
♣ Είδηση δεν είναι ότι (σύμφωνα με τη ΓΣΕΕ) το 40% των εργαζομένων δεν αμείβεται για τις υπερωρίες, αλλά ότι το άλλο 60% πληρώνεται κανονικά.

σε μαυρο

Υπαίθρια πάρτι

Υπαίθρια πάρτι 1.500 ατόμων χωρίς μέτρα. Κηδείες με 200 – 300 άτομα χωρίς μέτρα. Έναν λαό που δεν θέλει να σωθεί, πώς να τον σώσεις;Δυστυχώς στις Σέρρες δεν αποτελεί εξαίρεση..
Με τη διαφορά ότι τα πάρτι γίνονται εντός του σπιτιού..
Πηγή: 
https://www.paron.gr/2021/04/12/eichame-kleisei-ta-katastimata-gia-na-meiothoyn-ta-kroysmata-ta-anoixame-tora-gia-na-ayxithoyn-o-sozon-eayton-sothito-stin-alaska/