ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πασχάλης Τόσιος:Ο τόπος χρειάζεται νέα αντίληψη για το τρόπο λειτουργίας της πολιτικής

Καλούμαστε να εκφράσουμε αυθεντικά και με ουσιαστικό πολιτικό περιεχόμενο το αίτημα για μια άλλη πορεία του τόπου.

Καλούμαστε να εκφράσουμε αυθεντικά και με ουσιαστικό πολιτικό περιεχόμενο το αίτημα για μια άλλη πορεία του τόπου.

Η  ενεργή συμμετοχή είναι ο μόνος εγγυητής για να ξεφύγει η πολιτική ζωή της χώρας από το τέλμα που την οδήγησαν χρεοκοπημένες πολιτικές και πρόσωπα .

Ο τόπος χρειάζεται νέα αντίληψη για τον τρόπο λειτουργίας της πολιτικής, πρόσωπα κατάλληλα να αφουγκρασθούν την αγωνία των πολιτών για το μέλλον της χώρας και να μετασχηματίσουν την οργή και την αντίδραση σε γόνιμη πολιτική πρόταση. Χρειαζόμαστε εκπροσώπηση από πρόσωπα που κατανοούν την ανάγκη ρήξης με κατεστημένες δομές και νοοτροπίες που ευτελίζουν τον πολιτικό μας βίο.

Η πολιτική ζωή χρειάζεται ανανέωση με πρόσωπα που εμπνέουν και πείθουν με τη δημόσια δραστηριοποίησή τους, ικανά να διαμορφώσουν και να στηρίξουν μια άλλη πρόταση που θα οδηγήσει τη χώρα σε αναπτυξιακή τροχιά .Πρόσωπα που αναλαμβάνουν την ευθύνη των πράξεών τους, που ασκούν την πολιτική με ειλικρίνεια, με δημόσιο ήθος, σύνεση, ευθιξία και σεβασμό στον πολίτη. Η επιλογή σας είναι κρίσιμη. Πρόσκληση ανοιχτή σε όσους επιθυμούν να εδραιώσουμε ένα σύγχρονο πολιτικό ήθος και λόγο με διαφάνεια, αξιοκρατία και με ύψιστο κριτήριο την ευημερία όλων.