ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποιοί και γιατί “φοβούνται” τον Γιώργο Παπανδρέου

Ακόμα ένα δημοσίευμα των “Παραπολιτικών” βάλει εναντίον του “πονηρού σχεδίου” (όπως το χαρακτηρίζει ο αρθρογράφος του συγκεκριμένου μέσου) του Γιώργου Α.Παπανδρέου.

Ακόμα ένα δημοσίευμα των “Παραπολιτικών” βάλει εναντίον του “πονηρού σχεδίου” (όπως το χαρακτηρίζει ο αρθρογράφος του συγκεκριμένου μέσου) του Γιώργου Α.Παπανδρέου.

Είναι απορίας άξιο γιατί τόσο πολύ, κάποιοι προβληματίζονται με την επάνοδο του Γιώργου Α. Παπανδρέου στο πολιτικό σκηνικό, σε ρόλο πρωταγωνιστή στα δρώμενα στην Κεντροαριστερά.
 

Χρόνια αργότερα από την “εντυπωσιακή” αποστασία εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ, από Δεξιά και από Αριστερά, ο Γιώργος Παπανδρέου είναι εδώ, επιβεβαιώνεται σε όλα όσα είχε εξαγγείλει και όλα όσα είχε κάνει ως Πρωθυπουργός της χώρας, οι συκοφάντες του, πάνε για εμβόλια στη Σερβία και πληρώνουν ακόμα πρόστιμα για όσα καταλόγισαν στην οικογένειά του και το “αφήγημα” του ‘Κέντρου” δίχως την κατάληξη -αριστέρα, είναι το προβλεπόμενο για την συνέχεια του πλάνου επέκτασης της ΝΔ και της “κυριαρχίας της Δεξιάς” στην Ελλάδα για τα επόμενα χρόνια.

Από την πρώτη φορά που τέθηκε επί τάπητος η “viral” πλέον, έκφραση “Προοδευτική Διακυβέρνηση”, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου επανήλθε δριμύτατος μετά από ένα διάστημα “ηρεμίας” λόγω της πολλαπλής εκλογικής διαμάχης του 2019.

Αυτά είναι κάποια από τα πολλά παραδείγματα της ηχηρής επανεμφάνισης του “brand” Παπανδρέου στον σοσιαλδημοκρατικό χώρο που “χαλάει τη μαγιά” στα πλάνα της Δεξιάς και της “ψευδό-αριστεράς” στην Ελλάδα….

πηγή:
thesocialist.gr


 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Μία δημοσιογράφος Σερραϊκής καταγωγής συντόνισε το ντιμπέιτ ανάμεσα στον Σολτς και τον Λάσατ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στις Σέρρες την Κυριακή ο Χάρης Καστανίδης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ: " - Ο κ. ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΤΑ 1.300.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ LED, ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΟΝ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ. - ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ ΤΑ LED"
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το τέχνασμα του Κυριάκου για να υποβαθμίσει Καραμανλή – Σαμαρά!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πανηγυρίζοντας και αυτοθαυμαζόμενος για την «ανάπτυξη» της οικονομίας μετά το lockdown, ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 47η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 1974
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Χατζηβασιλείου στη Βουλή: Η ασφαλιστική μεταρρύθμιση στηρίζει τη νέα γενιά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τώρα που κατέρρευσαν οι μύθοι -ΠΑΣΟΚ - 3ης του Σεπτέμβρη 47 χρόνια μετά