ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποιοί και γιατί “φοβούνται” τον Γιώργο Παπανδρέου

Ακόμα ένα δημοσίευμα των “Παραπολιτικών” βάλει εναντίον του “πονηρού σχεδίου” (όπως το χαρακτηρίζει ο αρθρογράφος του συγκεκριμένου μέσου) του Γιώργου Α.Παπανδρέου.

Ακόμα ένα δημοσίευμα των “Παραπολιτικών” βάλει εναντίον του “πονηρού σχεδίου” (όπως το χαρακτηρίζει ο αρθρογράφος του συγκεκριμένου μέσου) του Γιώργου Α.Παπανδρέου.

Είναι απορίας άξιο γιατί τόσο πολύ, κάποιοι προβληματίζονται με την επάνοδο του Γιώργου Α. Παπανδρέου στο πολιτικό σκηνικό, σε ρόλο πρωταγωνιστή στα δρώμενα στην Κεντροαριστερά.
 

Χρόνια αργότερα από την “εντυπωσιακή” αποστασία εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ, από Δεξιά και από Αριστερά, ο Γιώργος Παπανδρέου είναι εδώ, επιβεβαιώνεται σε όλα όσα είχε εξαγγείλει και όλα όσα είχε κάνει ως Πρωθυπουργός της χώρας, οι συκοφάντες του, πάνε για εμβόλια στη Σερβία και πληρώνουν ακόμα πρόστιμα για όσα καταλόγισαν στην οικογένειά του και το “αφήγημα” του ‘Κέντρου” δίχως την κατάληξη -αριστέρα, είναι το προβλεπόμενο για την συνέχεια του πλάνου επέκτασης της ΝΔ και της “κυριαρχίας της Δεξιάς” στην Ελλάδα για τα επόμενα χρόνια.

Από την πρώτη φορά που τέθηκε επί τάπητος η “viral” πλέον, έκφραση “Προοδευτική Διακυβέρνηση”, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου επανήλθε δριμύτατος μετά από ένα διάστημα “ηρεμίας” λόγω της πολλαπλής εκλογικής διαμάχης του 2019.

Αυτά είναι κάποια από τα πολλά παραδείγματα της ηχηρής επανεμφάνισης του “brand” Παπανδρέου στον σοσιαλδημοκρατικό χώρο που “χαλάει τη μαγιά” στα πλάνα της Δεξιάς και της “ψευδό-αριστεράς” στην Ελλάδα….

πηγή:
thesocialist.gr


 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δημόσκοπηση: Ακρίβεια και πανδημία κλείνουν την «ψαλίδα» ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββας Καλεντερίδης: Εδώ δώστε σημασία! Ο Ερντογάν ετοιμάζει νέο πόλεμο για να κερδίσει τις εκλογές
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ρωσία – Κίνα: Το φυσικό αέριο και τα όρια της συμπόρευσης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ: Ο κ. ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΦΥΓΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ: "Ο κ. ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΙΓΗΣ"
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βράζει η κοινωνία για τα φαινόμενα κακοποίησης γυναικών, περιμένω ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ, λέει ο σύζυγος της Γεννηματά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ: «ΜΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΔΙΑΝΥΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΧΡΥΣΑΦΗ»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κοινό Δελτίο Τύπου της πλειοψηφίας των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Σιντικής επί του Προπαγανδιστικού Δελτίου της Δημοτικής Αρχής Φώτιου Δομουχτσίδη