ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πόλεμος στη Γάζα: Νέος ομαδικός τάφος ανακαλύφθηκε στο νοσοκομείο Αλ Σίφα – Αποκεφαλισμένα τα περισσότερα πτώματα

Ιατρικές ομάδες βρήκαν έναν τρίτο ομαδικό τάφο μέσα στο ιατρικό συγκρότημα, με 49 πτώματα να έχουν ανασυρθεί μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Κυβέρνησης της Γάζας.

Ιατρικές ομάδες βρήκαν έναν τρίτο ομαδικό τάφο μέσα στο ιατρικό συγκρότημα, με 49 πτώματα να έχουν ανασυρθεί μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Κυβέρνησης της Γάζας.

Μακάβρια ευρήματα στο Αλ Σίφα, τη μεγαλύτερη ιατρική εγκατάσταση στον παράκτιο θύλακα.

Ιατρικές ομάδες βρήκαν έναν τρίτο ομαδικό τάφο μέσα στο ιατρικό συγκρότημα, με 49 πτώματα να έχουν ανασυρθεί μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Κυβέρνησης της Γάζας.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, αναμένεται να ανασυρθούν δεκάδες ακόμη σοροί, καθώς η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το Al Jazeera μεταδίδει ότι η συντριπτική πλειονότητα των πτωμάτων βρίσκεται σε αποσύνθεση. «Το Γραφείο Τύπου της κυβέρνησης της Γάζας επιβεβαίωσε ότι βρέθηκαν πτώματα χωρίς κεφάλια. Αυτό είναι απολύτως τρομακτικό και δίνει μια σαφή αντανάκλαση για το τι συνέβαινε μέσα στο συγκρότημα κατά τη διάρκεια της ισραηλινής επιδρομής», σχολιάζει ο δημοσιογράφος  Tareq Abu Azzoum.520 σοροί έχουν βρεθεί συνολικά σε τρία νοσοκομεία «Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί συνολικά επτά ομαδικοί τάφοι μέσα σε νοσοκομεία. Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο τα εγκλήματα γενοκτονίας και τις συνεχείς δολοφονίες που διαπράττει ο στρατός εναντίον του παλαιστινιακού λαού μας», ανέφερε σε ανάρτηση στο Telegram το Γραφείο Τύπου.Και πρόσθεσε: «Θεωρούμε την κυβέρνηση των ΗΠΑ, τη διεθνή κοινότητα και την κατοχή πλήρως υπεύθυνη για αυτούς τους μαζικούς τάφους και αυτή την κατάφωρη επιθετικότητα».Οι νέοι σοροί που βρέθηκαν στο Αλ Σίφα ανεβάζουν τον συνολικό αριθμό των ανακτηθέντων πτωμάτων από το συγκεκριμένο νοσοκομείο, αλλά και από το Νάσερ και το Καμάλ Αντουάν σε 520.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δημοσκόπηση: Παραμένουν οι «κόκκινες κάρτες» για την κυβέρνηση – Ισχυρή η δυναμική του «Κανένα»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ» / Ηχηρή παραίτηση του προέδρου - «Αδύνατο να υπογράφω απευθείας αναθέσεις όπως μου ζητείται»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εθνική Πράσινη Συμφωνία για την ευημερία, του Γραμματέα του ΚΟΣΜΟΥ και υποψήφιου ευρωβουλευτή, Πέτρου Κόκκαλη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ: Πρέπει να δώσουμε μια καινούργια μάχη, ώστε να αλλάξει πορεία η ΕΕ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Χατζηβασιλείου και Αυγενάκη έχετε γράμμα..!!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο Πέτρος Κόκκαλης στις Σέρρες: Ο κόσμος καίγεται: Αλλάξτε το σύστημα όχι το κλίμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδήλωση για τους Αγρότες χωρίς τους Αγρότες
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κ.Κ.Ε :Το σάπιο όραμα της ΕΕ, όσο και να επιδιώκουν να το «φρεσκάρουν» στα μάτια των λαϊκών νοικοκυριών όλης της υπαίθρου της ΠΕ Σερρών, δεν μπορέσουν να κρύψουν τη «δυσοσμία» του.