ΤΟΠΙΚΑ

Πολεοδομίας Σερρών Σοβαρές Ελλείψεις Προσωπικού

Δεν επαρκεί ο χώρος ούτε για τα αρχεία!

Δεν επαρκεί ο χώρος ούτε για τα αρχεία!

Την περασμένη Πέμπτη   το πρωί υπάλληλοι του Δήμου Σερρών   προχώρησαν σε διαμαρτυρία,προκειμένου να διαμαρτυρηθούν πρωτίστως για την έλλειψη εργαζομένων στο τμήμα πολεοδομίας του Δήμου αλλά και γενικότερα την έλλειψη ανθρωπινου δυναμικού τόσο στο Δήμο Σερρών όσο και στους υπόλοιπους Δήμους του νομού.

Τα μέλη του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Σερρών ζητούν την πρόσληψη μόνιμων συναδέλφων τους , κάτι βέβαια που θέλουν και οι Δήμαρχοι αλλά δυστυχώς όπως φαίνεται αυτό δεν είναι εφικτό.

Οι υπάλληλοι δια του προέδρου τους υποστηρίζουν πως η πρόσληψη 8μηνων και διμηνητών δεν βοηθά καθώς το μόνο που κάνει είναι να καλύπτει ψηφοθηρικά Την κυβέρνηση και τους Δημάρχους.

ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ

Ανάμεσα στα αιτήματα των υπαλλήλων ήταν και η δημιουργία χώρων εργασίας καθώς δεν χωράνε πλέον μέσα στα γραφεία. Ο κ. Κατιρτζόγλου μάλιστα ανέφερε πως την ώρα που τα δικά τους γραφεία είναι σε κακά χαλιά, κάποια γραφεία αιρετών έχουν ανακαινιστεί. Τα παράπονα των υπάλληλων έφτασαν ακόμη και στο Δήμαρχο και περιμένουν λύση, καθώς πλέον δεν υπάρχει χώρος ούτε για τα αρχεία.

Επίσης, ο κύριος Κατιρτζόγλου ανέφερε πως επίκειται ένα ακόμη ραντεβού με τον Δήμαρχο , καθώς ο ίδιος τιμώρησε μια υπάλληλο για ένα λάθος της , κάτι που όμως θεωρούν άδικο, υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να τιμωρούνται όσοι δεν δουλεύουν και όχι όσοι δουλεύουν και μπορεί να κάνουν έστω και ένα λάθος.