ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολυξένη (Τζένη) Ευθυμιάδου : Στο πλευρό του Σίμου Δανιηλίδη υποψήφια μία γυναίκα με δράση πίστη και εμπειρία

Με εργατικότητα, ήθος και αφοσίωση θα συμβάλλω δύο έργο του Δημάρχου μας Σίμου Δανιηλίδη αφιερώνοντας τις δυνάμεις μου στην υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει ως παράταξη για το μέλλον της περιοχής μας.

Με εργατικότητα, ήθος και αφοσίωση θα συμβάλλω δύο έργο του Δημάρχου μας Σίμου Δανιηλίδη αφιερώνοντας τις δυνάμεις μου στην υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει ως παράταξη για το μέλλον της περιοχής μας.

"Ονομάζομαι Πολυξένη (Τζένη) Ευθυμιάδου και είμαι εκλεγμένη Κοινοτική Σύμβουλος με την παράταξη του Σίμου Δανιηλίδη από το 2019. Σήμερα, παραμένω στο πλευρό του και διεκδικώ εκ νέου την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μου, αυτήν την φορά ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Νεάπολης Συκεών.
 
Είμαι Απόφοιτη του “Κολλεγίου Ανατολια” και εργάζομαι ως Δημοτική Υπάλληλος στα Κ.Η.Φ.Η (Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
). Παράλληλα είμαι Μεταφράστρια και Καθηγήτρια Αγγλικών με πτυχίο στις Ανθρωπιστικές επιστήμες.
 
Για πολλά χρόνια ασκώ ενεργά το επάγγελμα μου ως Καθηγήτρια σε  Φροντιστήρια Αγγλικών, ΙΕΚ, ΟΑΕΔ ΚΕΤΕΚ, αλλά και κατ'οικον. Ειμαι κάτοχος πτυχίου Η/Υ & δακτυλογράφησης και Γαλλικων. Εχω έντονη κοινωνική δραστηριότητα ως μέλος των Μονογονεικων Οικογενειών
 
Είμαι μέλος του TESOL HELLAS.
Έχω έντονη κοινωνική δραστηριότητα ως μέλος των Μονογονεϊκών οικογενειών του Συλλόγου “Εστίας Γυναικών Νεαπολης” καθώς και του 6ου Συστήματος Προσκόπων Νεάπολης.
 
Ως άνθρωπος με πίστη ικανότητα και εμπειρία  
ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΙ έναν Δήμο  με πολύ πράσινο και καινούργιες εγκαταστάσεις όπου τα παιδιά μας και οι νέοι θα ζουν με αξιοπρέπεια. 
ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΙ έναν Δήμο  με ακόμα περισσότερα προγράμματα  για την τρίτη ηλικία, τους νέους και τους κοινωνικά ευαίσθητους πολίτες με ίσες ευκαιρίες και κοινωνικά δικαιώματα.
 
Με εργατικότητα, ήθος και αφοσίωση θα συμβάλλω δύο έργο του Δημάρχου μας Σίμου Δανιηλίδη  αφιερώνοντας τις δυνάμεις μου στην υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει ως παράταξη για το μέλλον της περιοχής μας.
 
Σας καλώ να με τιμησετε με την ψήφο σας για να μοιραστούμε τις ανησυχίες και τις προσδοκίες σας  και να δημιουργήσουμε από κοινού ακόμα  πιο καθαρές πράσινες και φιλικές προς τον πολίτη γειτονιές  για την Νεάπολη, Συκιές, Πεύκα, Αγ. Παύλο και  Ευαγγελίστρια!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δημοσκόπηση: Παραμένουν οι «κόκκινες κάρτες» για την κυβέρνηση – Ισχυρή η δυναμική του «Κανένα»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ» / Ηχηρή παραίτηση του προέδρου - «Αδύνατο να υπογράφω απευθείας αναθέσεις όπως μου ζητείται»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εθνική Πράσινη Συμφωνία για την ευημερία, του Γραμματέα του ΚΟΣΜΟΥ και υποψήφιου ευρωβουλευτή, Πέτρου Κόκκαλη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ: Πρέπει να δώσουμε μια καινούργια μάχη, ώστε να αλλάξει πορεία η ΕΕ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Χατζηβασιλείου και Αυγενάκη έχετε γράμμα..!!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο Πέτρος Κόκκαλης στις Σέρρες: Ο κόσμος καίγεται: Αλλάξτε το σύστημα όχι το κλίμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδήλωση για τους Αγρότες χωρίς τους Αγρότες
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κ.Κ.Ε :Το σάπιο όραμα της ΕΕ, όσο και να επιδιώκουν να το «φρεσκάρουν» στα μάτια των λαϊκών νοικοκυριών όλης της υπαίθρου της ΠΕ Σερρών, δεν μπορέσουν να κρύψουν τη «δυσοσμία» του.