ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Post Match Πιερικός-Πανσερραϊκός 1-0

Ο Πανσερραϊκός δεν έδειξε αντανακλαστικά στην Κατερίνη και έχασε απο τον Πιερικό με σκορ 1-0.

Ο Πανσερραϊκός δεν έδειξε αντανακλαστικά στην Κατερίνη και έχασε απο τον Πιερικό με σκορ 1-0.

 Ο Πανσερραϊκός δεν έδειξε αντανακλαστικά στην Κατερίνη και έχασε απο τον Πιερικό με σκορ 1-0.

Η αλλαγή διάταξης και προσώπων απο τον προπονητή κ. Στοΐλα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα αποτελέσματα και η ομάδα χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ, δέχτηκε ένα τυχερό τέρμα, ενω κινδύνευσε και απο πέναλτι που απέκρουσε ο Καβουσάκης στο φινάλε του ματς, χάνοντας έτσι ένα παιχνίδι με έπρεπε να κερδίσει για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους.

Στο α’ μέρος ο Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος αλλα οχι αποτελεσματικός με τους Πράντο, Γκούρτσα και Μέσι να απείλουν χωρίς επιτυχία στο πρώτο ημίωρο του αγώνα. Αντίθετα δεν απειλήθηκε η εστία του Καβουσάκη.

Σκορ ημιχρόνου 0-0

Στο β’ μέρος ο Πιερικός στάθηκε τυχερός στο 47’ με τον Φλορεντιν που εκμεταλεύτηκε την αμυντική αδράνεια της ομάδας μας και άνοιξε το σκορ, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Η κατοχή της μπάλας απο τους παίκτες της ομάδας μας δεν αποδείχτηκε καθοριστική για την επίτευξη κάποιου τέρματος ενω χάθηκαν ευκαιρίες απο τους Γκούρτσα, Πράντο και Μαρκιόνι. Ο γκολκιπερ Καβουσάκης απέκρουσε πέναλτι του Κυβελίδη στο 82’.

Πιερικός (Παναγιώτου – Θεοδοσιάδης): Καραγκιολίδης, Τοπαλίδης, Γιαλαμίδης, Αποστολόπουλος, Ντόσης (2′ λ.τ Μηλιώτης (72′ Κυβελίδης), Ιντζόγλου, Γκατσολάρι (79′ Κανταρτζής), Ίτσιος, Χαρτσιάς, Δεμηρτζόγλου (79′ Μπουζούκης), Μπουολί.

Πανσερραϊκός (Στοΐλας): Καβουσάκης, Ζέρης, Γιανναράκης (86′ Τσόπελας), Κασμερίδης, Πίντο (74′ Μασκανάκης), Μαρκιόνι (66′ Κρητικός), Τσιμίκας (74′ Παπαβασιλείου), Μέσι, Πέτρου (46′ Λουφάκης), Γκούρτσας, Πράντο.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 11ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE

Βόρειος Όμιλος

Αλμωπός Αριδαίας - Τρίγλια 3-0

Απόλλων Πόντου - Βέροια 0-3

Πιερικός - Πανσερραϊκός 1-0

Καβάλα - Θεσπρτωτός [έχει οριστεί για αύριο (13/05) και έχει αναβληθεί]

Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΠ Κοζάνης 13/05

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Βόρειος όμιλος

Καβάλα 25

Βέροια 24

Πανσερραϊκός 19

Πιερικός 17

Ολυμπιακός Βόλου 13

Αλμωπός Αριδαίας 12

Τρίγλια 12

Θεσπρωτός 11

-------------------

Απόλλων Πόντου 5

ΑΕΠ Κοζάνης 3