ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πρεμιέρα στις Σέρρες για τον «Άμλετ» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ της συμπαραγωγής των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών και Κοζάνης
Η πρεμιέρα της παράστασης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου, στις 21:15, στη σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών
Η πρεμιέρα της παράστασης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου, στις 21:15, στη σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών
Στην τελική ευθεία μπαίνει η νέα παραγωγή της Κεντρικής Σκηνής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών. Πρόκειται για τον «Άμλετ» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σε ελεύθερη διασκευή/μεταγραφή του Ανδρέα Φλουράκη και σκηνοθεσία της Ρουμπίνης Μοσχοχωρίτη, μια παράσταση που φιλοδοξεί να προσεγγίσει το εμβληματικό έργο με σύγχρονη ματιά και έντονο δραματουργικό ρυθμό. Θα ακολουθήσουν παραστάσεις στις 17, 18, 24, 25 και 30 Ιανουαρίου, την ίδια ώρα.
#SerresParatiritis
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών τιμάει τον σπουδαίο Σερραίο μουσικοσυνθέτη Χρήστο Σταματίου με την παράσταση "ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΣΕΡΕΝΑΤΑ" του Μηνά Βιντιάδη σε σκηνοθεσία Γιώργου Καρύδα.
Στο επίκεντρο η Αμφίπολη – Νέα δεδομένα από ανασκαφές και έρευνες 2025- 38η Επιστημονική Συνάντηση για το Αρχαιολογικό Έργο σε Μακεδονία και Θράκη
Θέατρο: Συνέντευξη με την σκηνοθέτη της παράστασης «Γράμμα σε ένα παιδί που δεν γεννήθηκε», Κική Μάλαμα
