ΤΟΠΙΚΑ
Προετοιμασία για τον Διαγωνισμό Γαστρονομίας στην SEREXPO 2025
Μεγάλη η συμμετοχή των Συλλόγων
Μεγάλη η συμμετοχή των Συλλόγων

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 25 Αυγούστου, συνάντηση της Διοίκησης του Επιμελητηρίου
Σερρών με τους εκπροσώπους Πολιτιστικών και άλλων Συλλόγων του Νομού, σχετικά με τον Διαγωνισμό Γαστρονομίας που θα λάβει
χώρα για ακόμη μία χρονιά, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της SEREXPO.
Toυς εκπροσώπους των Συλλόγων υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Αθανάσιος Μαλλιαράς ο οποίος τόνισε πως η
γαστρονομία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της SEREXPO και ευχαρίστησε όλους τους Συλλόγους που διαχρονικά στηρίζουν την
εκδήλωση.
Δηλώσεις
Ο φετινός Διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου στις 18.00 και θα αφορά σε μία αλμυρή και μία γλυκιά Παρασκευή.
Για τη διαδικασία του Διαγωνισμού ενημέρωσε εκτενώς τους Συλλόγους ο Χρήστος Γκότσης, executive chef και Αναπληρωτής Πρόεδρος
της Ένωσης Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδας, που θα είναι φέτος οι κριτές του Διαγωνισμού.
Όλοι οι Σύλλογοι δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με το θέμα του φετινού Διαγωνισμού και εξέφρασαν την πρόθεση να συμμετάσχουν.
Να τονίσουμε πως οι Σύλλογοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως τις 5 Σεπτεμβρίου
στο mail [email protected] και στο τηλέφωνο 23210 40027.
Σερρών με τους εκπροσώπους Πολιτιστικών και άλλων Συλλόγων του Νομού, σχετικά με τον Διαγωνισμό Γαστρονομίας που θα λάβει
χώρα για ακόμη μία χρονιά, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της SEREXPO.
Toυς εκπροσώπους των Συλλόγων υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Αθανάσιος Μαλλιαράς ο οποίος τόνισε πως η
γαστρονομία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της SEREXPO και ευχαρίστησε όλους τους Συλλόγους που διαχρονικά στηρίζουν την
εκδήλωση.
Δηλώσεις
Ο φετινός Διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου στις 18.00 και θα αφορά σε μία αλμυρή και μία γλυκιά Παρασκευή.
Για τη διαδικασία του Διαγωνισμού ενημέρωσε εκτενώς τους Συλλόγους ο Χρήστος Γκότσης, executive chef και Αναπληρωτής Πρόεδρος
της Ένωσης Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδας, που θα είναι φέτος οι κριτές του Διαγωνισμού.
Όλοι οι Σύλλογοι δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με το θέμα του φετινού Διαγωνισμού και εξέφρασαν την πρόθεση να συμμετάσχουν.
Να τονίσουμε πως οι Σύλλογοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως τις 5 Σεπτεμβρίου
στο mail [email protected] και στο τηλέφωνο 23210 40027.
#SerresParatiritis