ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΑΜΑΘ για τρίτη συνεχόμενη φορά ανακηρύχθηκε η Εφηβική ομάδα της ΑΕΣ

το βράδυ του Σαββάτου 20/4/2024, αφού στην τελευταία αγωνιστική της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Εφήβων επικράτησε άνετα της ομάδας του Αστέρα Καβάλας με 72-17

το βράδυ του Σαββάτου 20/4/2024, αφού στην τελευταία αγωνιστική της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Εφήβων επικράτησε άνετα της ομάδας του Αστέρα Καβάλας με 72-17

Το παιχνίδι στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ομόνοιας “Βασίλης Αγοραστός”, που ξεκίνησε με καθυστέρηση μιάμισης ώρας λόγω αγώνων βόλεί, είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, από την στιγμή που ο Αστέρας Καβάλας, ήρθε και αγωνίστηκε με την ομάδα Παμπαίδων.
 
 Η ομάδα του Νίκου Κηρύκου κατέκτησε πανάξια την 1η θέση, αφού σημείωσε από την αρχή του πρωταθλήματος 22 νίκες και μόλις μια ήττα (Από την Αγία Βαρβάρα στην τελική φάση εκτός έδρας, (62-60), την οποία όμως κατανίκησε εντός έδρας (95-50)).
 
Για την ιστορία


Διαιτητές: Νέδογλου Ζ. - Καντζουρίδης
Δεκάλεπτα: 21-5, 34-8 (ημ.), 52-12, 72-17
 
Α.Ε.Σ. (Κηρύκος): Ντώνες 13, Ντανατσίδης 2, Μπανάβας 2, Κουρτάλης 2, Γρούνης 7 (1), Γιαλαμάς 2, Καραπέπερας 6, Αθανασόπουλος 4, Γουγουσιάδης 9, Θεοδωρίδης 2, Λάτσιος 9 (1), Κεραμάρης 14 (3).
Αστέρας Καβάλας (Δημητριάδης): Λασκαράκης, Ζιώγας 1, Αποστολίνας 2, Μαυρίδης 4, Πέκος, Παπαγεωργίου 2, Τσικλήρας, Αμοιρίδης 3, Πατρωνίδης 2, Δεϊρμεντζόγλου, Αλεξανδρίδης 3 (1), Δολματζής.
 
 Απονομή Κυπέλλου από τη Δήμαρχο Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα
Η Δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα μετά την λήξη της αναμέτρησης έκανε την απονομή των μεταλλίων και του Κυπέλλου στους αθλητές της

ΑΕΣ οι οποίοι ήταν:

Σαρρής Αν., Κεραμάρης Στ., Αθανασόπουλος Νικ., Γρούνης Αλεξ., Γουγουσιάδης Κων., Ντόνες Ιωαν., Λάτσιος Αν., Καραπέπερας Δημ., Σκαρλατόπουλος Νικ., Νανατσιδης Γεωρ. Κουρταλης Ελ., Θεοδωρίδης Δημ., Γιαλαμάς Ιωάν., επίσης στον προπονητή Νίκο Κηρύκο και τους εφόρους της Α.Ε.Σ.
 
Η ΑΕΣ θα συμμετάσχει στην Προκριματική φάση Final 4 Μακεδονίας-Θράκης την άλλη εβδομάδα στην Πολίχνη, όπου με αντιπάλους τις ομάδες του Κιλκίς, Χαλκιδικής, & Κοζάνης θα διεκδικήσει την συμμετοχή της στην Τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων με τις 8 καλύτερες ομάδες της χώρας τον Μάιο στην Άρτα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ