ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ψέμα, υποκρισία και ανικανότητά δεύτερη φύση της Ν.Δ. και των στελεχών της

Διαβάζουμε στον τοπικό τύπο ότι, δίνονται επιπλέον 500 χιλ. ευρώ από τον (κατόπιν ενεργειών του πάντα) υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή για έργα στην Ευκαρπία, τη Μαυροθάλασσα και τον Τράγιλο. Ο  Υπουργός επεσήμανε ότι στην περιοχή εδώ και πολλά χρόνια, δεν έχουν δοθεί καθόλου χρήματα και μέχρι τώρα δεν υπήρχε σοβαρός σχεδιασμός.

Να υποθέσουμε ότι:
1)
Τα 14 εκατομμύρια που διατέθηκαν το 2019, από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, για την κατασκευή της γέφυρας Μαυροθάλασσας ,

2) Τα 30 περίπου εκατομμύρια που δόθηκαν από την ίδια κυβέρνηση μέσω του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» στο Δήμο Βισαλτίας, για σημαντικά έργα υποδομής, έργα που ήδη εκτελούνται,

3) Τα πάνω από 2 εκατομμύρια που δόθηκαν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, για αντιπλημμυρικά έργα στην Ευκαρπία (ποσό που εγκληματικά απεντάχθηκε από την Περιφέρεια του κ. Τζιτζικώστα με αποτέλεσμα να «πνιγεί» η Ευκαρπία τον Γενάρη του 2021),

4) Τα πάνω από 6 εκατομμύρια που δόθηκαν , από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, στον ΤΟΕΒ Νιγρίτας για έργα υποδομής

Δεν ήταν χρήματα αλλά «μπορμποτσόλια» που λένε και στα Σέρρας. Χρήματα είναι μόνο οι 500 χιλιάδες που δίνει ο Καραμανλής.

Ακόμη μας είπε ο υπουργός, ότι μέχρι τώρα (στην περιοχή) δεν υπήρχε σοβαρός σχεδιασμός. Να επισημάνουμε ότι από το 2010 και εντεύθεν, τόσο την στη Διοίκηση του Δήμου Βισαλτίας όσο στην διοίκηση της Αντιπεριφέρειας Σερρών βρίσκονται επίλεκτα στελέχη της Ν.Δ. (γνωστοί Καραμανλικοί οι περισσότεροι).Μάλλον οικογενειακό πρόβλημα της δεξιάς πολυκατοικίας είναι, να μας εξηγήσει, ποιος ευθύνεται για την έλλειψη σχεδιασμού.

Τέλος, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μας πουν και να πουν σε όλους τους Σερραίους, ο κ.Καραμανλής και οι αυτοδιοικητικοί που ομνύουν στο όνομα του, με ποιες ακριβώς διαδικασίες, διαγωνιστικές και διαφανείς, αξιοποιούν τα χρήματα του ελληνικού λαού που δίνονται, εν προκειμένω, από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.