ΤΟΠΙΚΑ

«ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»: Οργάνωσε ευχαριστήρια εκδήλωση για τα μέλη της

Το Σάββατο 28 Μαΐου 2022, το σωματείο «ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» οργάνωσε ευχαριστήρια εκδήλωση για τα μέλη της, τους εθελοντές και τους χορηγούς.
Επιδόθησαν ευχαριστήριες επιστολές και από ένα συλλεκτικό κεραμικό έργο του Κωνσταντίνου Ξενάκη:

Α) Στους εθελοντές, ιδιαίτερα των τελευταίων 50 ημερών οι οποίοι συνέβαλλαν στην τοποθέτηση των έργων και στο στήσιμο του εκθεσιακού χώρου και του Μουσείου:
- Θεόδωρο Μπάτσικα, αρχαιοφύλακα, ηλεκτρολόγο
- Θεόδωρο Γουργουβέλη, Τεχνικό
- Κωνσταντίνο Λάσκαρη, εικαστικό
- Μελίνα Γρηγοριάδου, Διαχείριση Πολιτισμού
- Δανιηλίδου Όλγα, Εκφώνηση κειμένων στην Αγγλική για το Wi-Fi
 
B) Στους Χορηγούς του Μουσείου
- COSMOTE
- Βιβλιοχαρτοπωλείο ΓΡΑΜΜΗ
- ΤΕΣ Α.Ε. Τεχνική Εταιρία
- Αθανάσιο Γεωργιτζίκη, Ιατρό
- ΡΟΝΤΣΗΣ, Ορθοπεδικά
- ΜΕΓΚΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε
 
Σημειωτέον ότι ενώ όλα σχεδόν τα μέλη του Δ.Σ. της ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ υπήρξαν χορηγοί ή/και εθελοντές δεν έγιναν σε αυτούς τιμητικές βραβεύσεις.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν ξεναγήσεις στο Μουσείο ομάδων των 15 ατόμων, ενώ το Ωδείο Ταπέ πλαισίωσε μουσικά την εκδήλωση με την εγκατάσταση μικροφωνικής και την εξαιρετική ζωντανή απόδοση, έργων του ελληνικού ρεπερτορίου και τους ευχαριστούμε πολύ γι αυτό.

Προσφέρθηκαν εδέσματα, γλυκά και ποτά σε μπουφέ, ενώ παράλληλα σε δύο τοίχους των κτηρίων προβλήθηκαν το βίντεο του CULTURALDIPOLE και το βίντεο για τον Κωνσταντίνο Ξενάκη και το έργο του.

Υπήρχε μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων τους ενώ πολλοί εξέφρασαν την πρόθεσή τους να γίνουν μέλη και να προσφέρουν ενεργά την στήριξή τους στο έργο της «ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ».