ΤΟΠΙΚΑ

Σέρρες: Αναστολή λειτουργίας ολοήμερων δημοτικών και νηπιαγωγείων από σήμερα Τρίτη

Στο Δήμο Σερρών από σήμερα Τρίτη 11 Ιουνίου 2024 έως και την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024, σύμφωνα με Απόφαση της Δημάρχου Σερρών

Στο Δήμο Σερρών από σήμερα Τρίτη 11 Ιουνίου 2024 έως και την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024, σύμφωνα με Απόφαση της Δημάρχου Σερρών

κ. Βαρβάρας Μητλιάγκα αναστέλλεται η λειτουργία της ολοήμερης βάρδιας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σερρών (Νηπιαγωγείων, Δημοτικών σχολείων, Ειδικού Νηπιαγωγείου και Ειδικού Δημοτικού).

 

Το κλείσιμο της ολοήμερης βάρδιας των σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης επί τριήμερο κρίθηκε επιβεβλημένο για να προστατευθούν οι μαθητές και οι μαθήτριες από τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου, σύμφωνα με προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) και τις συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας.

 

Αναφορικά με τη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών, των ΚΔΑΠ και των ΚΔΑΠμεΑ ο Δήμος επισημαίνει ότι θα λειτουργήσουν κανονικά, μιας και η προσέλευση των παιδιών είναι προαιρετική λόγω μη υποχρεωτικότητας της εκπαίδευσης αυτής.

 

Ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατήσουν αύριο στο Δήμο Σερρών, θα ληφθεί σχετική απόφαση για την πρωινή λειτουργία των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την Τετάρτη 12/06 και την Πέμπτη 13/06.

 

Σχετικές ανακοινώνεις θα γίνουν αύριο το απόγευμα.