Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025
Το Εργατικό Κέντρο Ν. Σερρών, το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ Σερρών και φορείς του Νομού καλούν τον κόσμο της εργασίας, συνταξιούχους, νέους και νέες, όλους τους πολίτες του Νομού Σερρών στην Απεργιακή συγκέντρωση για τα Τέμπη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 11:00πμ στην Πλατεία Ελευθερίας.
Ενώνουμε τις δυνάμεις μας στον άδολο αγώνα του Συλλόγου των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών με την απεργιακή μας συγκέντρωση και συνδράμουμε στις προσπάθειές τους για απονομή δικαιοσύνης. Για να μπορεί κάθε πολίτης να φθάνει με ασφάλεια στον προορισμό του. Για να λειτουργούν οι θεσμοί, για να είναι οχυρωμένα τα δημόσια αγαθά.
- Να λειτουργήσει, επιτέλους, το κράτος δικαίου
- Να μην υπάρξει καμιά συγκάλυψη ή συμψηφισμός
- Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της τραγωδίας, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται
#SerresParatiritis
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δήμος Σερρών – ΠΑΕ Πανσερραϊκός: Ζητούμενο η συνεννόηση για να προχωρήσουν συμψηφισμός και έργα στο γήπεδο
Δήμος Σερρών: Απορρίφθηκε η αγωγή κατά του Σάκη Γάτσιου – Συζήτηση για τα όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης στην Αυτοδιοίκηση