ΤΟΠΙΚΑ

Σέρρες: Έφυγε από την ζωή ο Κώστας Πεχλιβανίδης ,γνωστός και ως" Σαουδάραβας".

Ο γνωστός και αγαπητός σε όλους μας " Σαουδάραβας" δεν είναι ποια κοντά μας δίνοντας σήμερα το πρωί την μάχη με την ζωή .

Ο γνωστός και αγαπητός σε όλους μας " Σαουδάραβας" δεν είναι ποια κοντά μας δίνοντας σήμερα το πρωί την μάχη με την ζωή .

Ο Κώστας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βαλτερό Σερρών, έκανε τα πρώτα βήματα του στον αθλητισμό ως ποδοσφαιριστής δείχνοντας το πλούσιο ταλέντο του ,στον  Μέγα Αλέξανδρο Βαλτερού ,όπου για πολλά χρόνια υπήρξε και αρχηγός της ομάδας .
Καταγόταν από αγροτική οικογένεια, ενώ ο ίδιος δραστηριοποιήθηκε για πολλά χρόνια στον χώρο της εστίασης . Θρυλικά θα  μείνουν τα cafe - bar που δημιούργησε στο Βαλτερό , πρωτοτυπώντας μάλιστα για την εποχή , όπου ο θερινός χωρίς ήταν πάνω στην ταράτσα του Καταστήματος. Τα τελευταία χρόνια είχε μεταφέρει της επαγγελματικές του δραστηριότητες στην έδρα του δήμου ,όπου για πολλά χρόνια και μέχρι σήμερα διατηρούσε ταβέρνα -εστιατόριο " Αστερίξ & Οβελίξ."
 
Ο " Σαουδάραβας" του Βαλτερού ήταν μια έντονη κοινωνικά προσωπικότητα ,για όσους τον γνωρίσαμε θα έχουμε να θυμόμαστε ,το χαμόγελο του και την ντοπροσύνη του .Δηλωμένος ΠΑΟΚ,με γνώση και άποψη για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα .
 
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει σήμερα  στις 3 στο Βαλτερό.
Καλό σου ταξίδι φίλε .