ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Παρασκευάς Άντζας
Σε ηλικία 49 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο Παρασκευάς Άντζας έπειτα από μεγάλη μάχη που έδωσε με σοβαρό πρόβλημα υγείας σκορπίζοντας στη θλίψη το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Σε ηλικία 49 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο Παρασκευάς Άντζας έπειτα από μεγάλη μάχη που έδωσε με σοβαρό πρόβλημα υγείας σκορπίζοντας στη θλίψη το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Θλίψη έχει σκορπίσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του Παρασκευά Άντζα σε ηλικία 49 ετών. Ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός που φόρεσε τις φανέλες της Ξάνθης, του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδας δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας έπειτα από μεγάλη μάχη που έδωσε με σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Το πρωί της Δευτέρας (25/5) άφησε την τηελευταία του πνοή σκοπίζοντας τη θλίψη στη γενέτειρά του την Δράμα, στα παιδιά του, στην οικογένειά του, αλλά και σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο.
ΠΗΓΗ:gazzetta.gr
#SerresParatiritis
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι πραγματικά ένα φαινόμενο προς διερεύνηση — όχι μόνο ως αθλητής, αλλά κυρίως ως άνθρωπος.
Όταν χάνεται η συνοχή, καταρρέει όλη η ομάδα - Τεχνική ανάλυση: Χρήστος Φούρναρης – Πρόεδρος Ένωσης Προπονητών Νομού Σερρών