Στη μνήμη του Ηλία Αμανατίδη τα έσοδα του 4ου “Christmas Hugs”– 3.100€ στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Σερρών
Πάνω από 200 συμμετοχές στο φιλανθρωπικό τουρνουά τένις που γέμισε χαμόγελα, αγκαλιές και προσφορά – Όλοι οι τενιστικοί σύλλογοι της πόλης ένωσαν τις δυνάμεις τους.
Πάνω από 200 συμμετοχές στο φιλανθρωπικό τουρνουά τένις που γέμισε χαμόγελα, αγκαλιές και προσφορά – Όλοι οι τενιστικοί σύλλογοι της πόλης ένωσαν τις δυνάμεις τους.
Με χαμόγελα, ζεστές αγκαλιές και έντονο το πνεύμα των Χριστουγέννων ολοκληρώθηκε το 4ο Christmas Hugs, το πρώτο καθαρά φιλανθρωπικό τουρνουά τένις της πόλης, που για ακόμη μία χρονιά ένωσε μικρούς και μεγάλους σε μια διοργάνωση προσφοράς και αγάπης.
Η φετινή διοργάνωση είχε έναν ιδιαίτερο και συγκινητικό χαρακτήρα, καθώς ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Ηλία Αμανατίδη, ενός αγαπημένου φίλου, συναθλητή και μέλους της τενιστικής οικογένειας που «έφυγε» μέσα στη χρονιά. Με ομόφωνη απόφαση, όλα τα έσοδα του τουρνουά διατέθηκαν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Ν. Σερρών, συγκεντρώνοντας το ποσό των 3.100 ευρώ, το οποίο –όπως ενημέρωσε η ταμίας του Συλλόγου– θα αξιοποιηθεί για τις ανάγκες μελών που βρίσκονται σε δυσμενή κατάσταση.
Για δύο ολόκληρες ημέρες, οι τενιστικοί σύλλογοι της πόλης ενώθηκαν, ενώ τα ΤΕΦΑΑ συμμετείχαν ενεργά στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 40 τους χρόνια. Η Ακαδημία Αντισφαίρισης Σερρών 2008 – Theodosis Team, η Ακαδημία Τένις Elpida, ο Σερραϊκός Όμιλος Αντισφαίρισης και ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Σερρών συνεργάστηκαν άψογα στην οργάνωση των αγώνων παιδιών και ενηλίκων, γεμίζοντας τα γήπεδα ενέργεια, χαρά και χριστουγεννιάτικη διάθεση.
Ιδιαίτερη νότα στο event έδωσαν οι πινιάτες της Γεωργίας, που ξετρέλαναν τους μικρούς συμμετέχοντες, αλλά και ο αγαπημένος Άγιος Βασίλης, Δημήτρης Καταράκης, που μοίρασε χαρά, λιχουδιές και γιορτινό κλίμα.
Σημαντική η υμμετοχή
Με περισσότερες από 200 συμμετοχές και 120 αθλητές, το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο: Όλοι μαζί μπορούμε. Μπορούμε να αγκαλιάζουμε, να προσφέρουμε, να ενώνουμε δυνάμεις και να κάνουμε τη διαφορά.
Το Christmas Hugs συνεχίζει να μεγαλώνει και να εξελίσσεται κάθε χρόνο, χάρη στη ζεστασιά του κόσμου και την εμπιστοσύνη ότι κάθε ευρώ αξιοποιείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Καλές γιορτές με υγεία, χαμόγελα και αγάπη. Στα επόμενα που έρχονται!
ΥΓ. Ηλία, φίλε μας, θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη.