ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις Σέρρες ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος

Ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος, αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024, θα επισκεφθεί την πόλη των Σερρών.

Ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος, αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024, θα επισκεφθεί την πόλη των Σερρών.

Ειδικότερα, θα πραγματοποιήσει μια σειρά από συναντήσεις :
 
10:00 – 11:00: Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης, κ.κ. Θεολόγος.
 
11:00 – 11:30: Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Σερρών, Σπυρόπουλος.
 
11:30 – 12:30: Εμπορικό & Οικονομικό Επιμελητήριο.
 
12:45 – 14:15: ΚΡΙ – ΚΡΙ.
 
16:30 – 17:30: Επίσκεψη σε ΚΔΑΠ ΜΕΑ “Ηλιαχτίδα”
 
17:30 – 18:30: Σύλλογος Φίλων & Εθελοντών Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Σερρών
 
19:00 – 19:30: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΕΕΠ
Τοποθεσία: Cityζεν WINE · BAR · RESTAURANT
 
19:30 – 21:00: Καφέ με Πολίτες.
Τοποθεσία: Cityζεν WINE · BAR · RESTAURANT
 
Το Σάββατο 30 Μαρτίου, θα βρεθεί στο Κιλκίς όπου θα έχει συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίο, με τον Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Κιλκίς κ. Βεργίδη Ανδρέα, με τον Δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτρη Κυριακίδη και με τον Αστυνομικό Διευθυντή της περιοχής κ. Δημόκριτο Δεμερτζίδη. Την ίδια ημέρα θα έχει επίσης συνάντηση και με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία “βηματίΖΩ”.
Επίσης θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση των μελών της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Κιλκίς της Ν.Δ. και θα συναντηθεί με πολίτες στις 18.00 στο ξενοδοχείο HABITAT Σπάρτης & Αγ. Γεωργίου. Αμέσως μετά θα παρευρεθεί και στα εγκαίνια των νέων γραφείων του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς.
 
Τη Κυριακή 31 Μαρτίου θα βρεθεί για λίγες ώρες στη Θεσσαλονίκη καλεσμένος ως ομιλητής στην εκδήλωση που διοργανώνουν η Αντιπροσωπεία του Ιδρύματος Konrad Adenauer για την Ελλάδα και την Κύπρο και η Γραμματεία Διεθνών Σχέσεων & Ε.Ε. της Νέας Δημοκρατίας, με θέμα «Μαζί, καθορίζουμε την Ευρωπαϊκή Ατζέντα»,  η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο Ξενοδοχείο Mediterranean Palace.
 
Αμέσως μετά την εκδήλωση θα μεταβεί στην πόλη της Έδεσσας όπου θα έχει συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Πέλλας κ. Τζαμτζή Ιορδάνη και εν συνεχεία με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητήριου κ. Ιορδάνη Τσώτσο.
 
Επίσης θα έχει συνάντηση με τους μαθητές του 2ου  ΓΕΛ Έδεσσας στους οποίους θα παραχωρήσει και συνέντευξη ενώ στις 19.30 θα βρεθεί με πολίτες της Έδεσσας στο καφέ Τημενιδών, στην πλατεία Τημενιδών.