ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο Μέγαρο πολιτισμού στην καρδιά της Στοκχολμης η Δέσποινα Καϊτατζή Χουλιούμη

Η παρουσίαση που έγινε από την Μαρία Βαγενά Τσανταρλίδου ήταν εκτεταμένη και πολυδιάστατη και δεν είναι εύκολο να την μεταφέρω στον περιορισμένο χώρο

Η παρουσίαση που έγινε από την Μαρία Βαγενά Τσανταρλίδου ήταν εκτεταμένη και πολυδιάστατη και δεν είναι εύκολο να την μεταφέρω στον περιορισμένο χώρο

Η παρουσίαση της νέας ποιητικής σύνθεσης 'με λένε Εύα", της Δέσποινας Καϊτατζή Χουλιούμη στο σπίτι του πολιτισμού, Kulturhuset, Στοκχόλμης αποκάλυψε ένα λογοτεχνικό έργο εξαιρετικής σημασίας και βάθους.
 
                                                                              
Η παρουσίαση που έγινε από την Μαρία Βαγενά Τσανταρλίδου ήταν εκτεταμένη και πολυδιάστατη και δεν είναι εύκολο να την μεταφέρω στον περιορισμένο χώρο αυτού του σημειώματος γιαυτό απλά δείχνω ένα από τα ποιήματα της σύνθεσης,όχι ανθολογίας, για να πάρετε μια μικρή γεύση από το έργο της σημαντικής ποιήτριας, ψυχολόγου,μεταφράστριας Δέσποινας Καιτατζής Χουλιούμη.
 
Ευχαριστίες
 
Η ίδια λέει για την εκδήλωση:
 
"Στην καρδιά της Στοκχολμης με την «Ευα»!
Να βρίσκεσαι ανάμεσα σε οικείους και φίλους στο Μέγαρο πολιτισμού στην καρδιά της Στοκχολμης και οι λέξεις σου να ηχούν στη γλώσσα του Ομήρου αγγίζοντας και αλληλεπιδρωντας  με τους εκλεκτους καλεσμένους μας αυτό κι αν είναι χαρά και συν-κίνηση -συγκίνηση ! Εγκάρδιες ευχαριστίες σε όλους  τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους! Ιδιαίτερα στην αγαπημένη μου συναδελφισσα και Φιλη, Μαρια Maria Vajena-Tsantaridouτην ψυχή της υλοποίησης της ποιητικής παρουσίασης της «Ευας» στη Στοκχολμη και την αγαπημένη μου ποιήτρια και Φιλη Γιλα Jila Mossaed για την από  κοινού  αναγνωση μεταφρασμένων ποιηματων της στις δυο γλωσσες! Εγκάρδιες ευχαριστίες και στον αγαπητό μου φίλο Δημήτρη Dimitrios Karkamanis, οπως και στον αγαπητό Ανέστη  Anestis Chatzigeorgiadis για τις υπέροχες φωτογραφίες"!