ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον πρόεδρο του ΕΒΕΣ και στη Βισαλτία η Ιωάννα Μπάτζιου

Με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστο Μέγκλα είχε συνάντηση η υποψήφια βουλευτής Σερρών με τη Ν.Δ. Ιωάννα Μπάτζιου.

Με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστο Μέγκλα είχε συνάντηση η υποψήφια βουλευτής Σερρών με τη Ν.Δ. Ιωάννα Μπάτζιου.

Με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστο Μέγκλα είχε συνάντηση η υποψήφια βουλευτής Σερρών με τη Ν.Δ. Ιωάννα Μπάτζιου. Κατά την διάρκεια της συζήτησης τους συμφώνησαν στην ανάγκη ενότητας των φορέων του Νομού για την ανάπτυξή του. Η κυρία Μπάτζιου δεσμεύτηκε πως θα είναι αρωγός σε κάθε καινοτόμο σχέδιο δράσης. Στο πλαίσιο της προεκλογικής της περιοδεία η κυρία Μπάτζιου επισκέφθηκε χθες την περιοχή της Μαυροθάλασας, όπου συνομίλησε και αντάλλαξε απόψεις με τους κατοίκους της περιοχής. Παράλληλα είχε την ευκαιρία να μιλήσει και με τους μικροπωλητές και παραγωγούς και να της μεταφέρουν τους προβληματισμούς τους. Έναν ακόμη σταθμό στην περιοδεία της στο Δήμο Βισαλτίας αποτέλεσε και η πόλη της Νιγρίτας, από όπου και κατάγεται η κυρία Μπάτζιου, απόγονος του Αθανάσιου Αργυρού. Εκεί συνεχίστηκαν οι συζητήσεις για την ανάπτυξη της Βισαλτίας με σχεδιασμό και δράσεις από την επόμενη ημέρα των εκλογών.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΙΡΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΔΕ Έντονα παράπονα για το κλείσιμο των τραπεζών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ: - ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟΥ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Άρθρο Τ. ΧατζηβασιλεΆρθρο Τ. Χατζηβασιλείου : Κανείς δεν μπορεί να απειλεί την ευρωπαϊκή Κύπρο: Κανείς δεν μπορεί να απειλεί την ευρωπαϊκή Κύπρο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συστράτευση των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών με την 4η ΥΠΕ για την αύξηση των εμβολιασμών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτικός κόσμος: «Σοβαρή ανησυχία για την έκταση των περιστατικών γυναικοκτονίας στη χώρα μας»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επίσκεψη στην περιοχή της Αμφίπολης από κλιμάκιο του ΚΚΕ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παύλος Γερουλάνος: Να εκφράσουμε ξανά την ψυχή της δημοκρατικής παράταξης (Συνέντευξη)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Περιοδεία Αρβανίτη με ευρωβουλευτές στις δομές φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στα σύνορα