ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Summer Stories 2022: Το μεγάλο καλοκαιρινό event της Kourtidis Group

Περισσότεροι από 1000 πελάτες τίμησαν τον όμιλο με την παρουσία τους

Περισσότεροι από 1000 πελάτες τίμησαν τον όμιλο με την παρουσία τους

Η πρώτη ετήσια εκδήλωση του ομίλου εταιρειών Κουρτίδη μετά την πανδημία, το «Summer Stories 2022» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 18 Ιουνίου στα κεντρικά γραφεία της Παραλίας Οφρυνίου στην Καβάλα. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, περισσότεροι από1000 επενδυτές και πελάτες αποδέχθηκαν την πρόσκληση και γιόρτασαν μαζί με τη διοίκηση και τους δεκάδες συνεργάτες του ομίλου τα 10 χρόνια από την ίδρυση της κτηματομεσιτικής εταιρείας RE/MAX Choice.

Ήταν μια λαμπερή δεξίωση που διοργανώθηκε ως ένα «ευχαριστώ» στους συνεργάτες, πελάτες και επενδυτές της περιοχής στην οποία δραστηριοποιείται ο όμιλος Κουρτίδη. Ήταν ένα «ευχαριστώ» σε όλους όσοι τον στηρίζουν με εμπιστοσύνη τόσα χρόνια και έχουν συμβάλει στο να αποτελεί σήμερα έναν όμιλο ηγέτη στους τομείς της κατασκευής, του real estate, των επενδύσεων και του τουρισμού.
 
Τα έργα και οι σημαντικές ανακοινώσεις
 
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε η εξέλιξη των δεκάδων έργων αλλά και όλα τα projects που κατασκευάζει ο όμιλος Κουρτίδη σε Παραλία Οφρυνίου, Νέα Ηρακλείτσα, Καβάλα, Θάσο και γενικά στη Β. Ελλάδα. Έγινε ανασκόπηση της επιτυχημένης πορείας του από το ξεκίνημα έως και σήμερα, ενώ πραγματοποιήθηκαν αναφορές για τα μελλοντικά σχέδια.

Ίσως η πιο σημαντική ανακοίνωση αφορούσε στις εξελίξεις στο μεγάλο τουριστικό project Alexandrou Chora, που περιλαμβάνει την δημιουργία 2 πολυτελέστατων ξενοδοχείων, ενός πρότυπου Village 200 κατοικιών και ένα κορυφαίο θεματικό πάρκο. Η διοίκηση της Kourtidis Group αποφάσισε να ακουμπήσει το όραμα της σε καλά και σίγουρα χέρια. Με φόντο τον ενθουσιασμό και το παρατεταμένο χειροκρότημα των προσκεκλημένων, ο πρόεδρος Νίκος Κουρτίδης και η αντιπρόεδρος Κωνσταντίνα Δημητρόβα παρέδωσαν συμβολικά το «κλειδί» αλλά και την ευθύνη για το opening του μεγαλεπήβολου project σε ένα από τα κορυφαία στελέχη του ελληνικού τουριστικού κλάδου. Ο Γαλλολιβανέζος Karl Chehab με το σπάνιο βιογραφικό, με τις τεράστιες συνεργασίες και με την μεγάλη εμπειρία στον ξενοδοχειακό τομέα, είναι ο άνθρωπος που αναλαμβάνει ολόκληρο τον τομέα του Hospitality του ομίλου, καθώς και την φάση ολοκλήρωσης και λειτουργίας του Alexandrou Chora.
 
Τα γενέθλια, οι βραβεύσεις και οι εκπλήξεις
 
Τα 26 α γενέθλια της Kourtidis Group και τα 10 α της RE/MAX Choice η διοίκηση και όλοι οι εργαζόμενοι τα γιόρτασαν επί σκηνής, με το κόψιμο της τούρτας και με πυροτεχνήματα που έκαναν την νύχτα μέρα.

Μια νέα όμως καινοτόμα δράση που αφορά στην προβολή και την ανάπτυξη της περιοχής παρουσιάστηκε ακόμη κατά την διάρκεια της εκδήλωσης. Πολύ σύντομα κάθε επισκέπτης της ευρύτερης περιοχής (Καβάλα, Σέρρες, Δράμα, Ξάνθη) μέσα από την νέα εφαρμογή (app) «Kavala Experience», θα μπορεί να αποκτήσει δωρεάν και με εξαιρετικά απλό τρόπο, τον προσωπικό του ξεναγό!

Από τη βραδιά δεν έλειψε και η συγκίνηση, με τη βράβευση των πρώτων πελατών της Kourtidis Group και της RE/MAX Choice αλλά και της κας Κλεονίκης Γαβριηλίδου, επικεφαλής Νομικού Τμήματος, για τη συνεισφορά της στον όμιλο.

Το event τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης και ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης.
Παρόντες και ο Δήμαρχος Αμφίπολης Στέργιος Φραστανλής και ο Regional Director της RE/MAX Greece Στέλιος Σαμολαδάς.