ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Superleague, η βαθμολογία: Μόνος πρώτος ο Αρης!

Σε μια απίστευτη αγωνιστική όπου καμία ομάδα από αυτές του Big5 δεν νίκησε (οι τρεις έχασαν!!!), ο Αρης είναι ο μεγάλος κερδισμένος καθώς βρέθηκε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας!

Σε μια απίστευτη αγωνιστική όπου καμία ομάδα από αυτές του Big5 δεν νίκησε (οι τρεις έχασαν!!!), ο Αρης είναι ο μεγάλος κερδισμένος καθώς βρέθηκε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας!

Φοβερά και τρομερά πράγματα στη Superleague σε μία αγωνιστική, την 9η, που θα μείνει στην ιστορία!

Μετά την ήττα της ΑΕΚ χθες (26/10) από τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες και την ήττα του Ολυμπιακού από τον Αστέρα στην Τρίπολη νωρίτερα σήμερα (27/10), στραπάτσο υπέστη και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος, αν και προηγούνταν στην Τούμπα του ΟΦΗ, έχασε 2-1 από τους ηρωικούς Κρητικούς!

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, φυσικά, μόνος πρώτος, πλέον, στη βαθμολογία να είναι ο απίθανος Άρης του Άκη Μάντζιου, που έφυγε από το ΟΑΚΑ με βαθμό (1-1) στο ματς με τον Παναθηναϊκό!

Οι «κίτρινοι» έχουν 18 βαθμούς, με τον ΠΑΟΚ να μένει στους 17. Από εκεί και πέρα, ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν από 15, Παναιτωλικός και ΟΦΗ από 14 και Asteras AKTOR και Παναθηναϊκός από 13!

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής:

Σάββατο 26/10

Παναιτωλικός-Βόλος 0-1

Λεβαδειακός-Λαμία 2-2

Πανσερραϊκός-ΑΕΚ 1-0

Κυριακή 27/10

Asteras AKTOR-Ολυμπιακός 1-0

Παναθηναϊκός-Άρης 1-1

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 1-2

Athens Kallithea-Ατρόμητος 0-3

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία.
 

1.Αρης 18
2.ΠΑΟΚ 17
3.ΑΕΚ 15
4.Ολυμπιακός 15
5. Παναιτωλικός 14
6. ΟΦΗ 14
7. Asteras Aktor 13
8.Παναθηναϊκός 13
9.Ατρόμητος 11
10.Πανσερραϊκός 10
11.Βόλος 10
12.Λαμία 7
13.Λεβαδειακός 6
14.Αthens Kallithea 5
 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (10η)


Σάββατο 2 Νοεμβρίου
Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός (5μμ)
Athens Kallithea – Παναιτωλικός (8.30μμ)
Κυριακή 3 Νοεμβρίου
Αρης – Λεβαδειακός (4.30μμ)
Βόλος – Παναθηναϊκός (5μμ)
Ατρόμητος – ΑΕΚ (8.30μμ)
Λαμία – ΠΑΟΚ (8.30μμ)
Δευτέρα 4 Νοεμβρίου
Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ (5.30μμ)