ΑΘΛΗΤΙΚΑ

SuperLeague2: Πανσερραϊκός ΑΟ Τρικάλων 1-1

Στο ποδόσφαιρο είναι σημαντικό να μην χάνεις αλλά χρειάζεσαι και νίκες για να πετύχεις τους στόχους σου. Ο Πανσερραϊκός σήμερα δεν ηττήθηκε αλλά χρειάζεται να αλλάξει πολλά αν θέλει να γίνει ένοικος στο πάνω κομμάτι του βαθμολογικού πίνακα. Κόντρα στον μαχητικό ΑΟ Τρικάλων τα «λιοντάρια» παραχώρησαν την τρίτη διαδοχική ισοπαλία σε ισάριθμούς αγώνες πληρώνοντας τις υπάρχουσες αδυναμίες στο δημιουργικό αλλά και το ανασταλτικό κομμάτι. Από την άλλη η ομάδα του κ. Σαραγόσα  απέδειξε πως έχει μέταλλο και την ψυχολογία να ανταποκριθεί σε παιχνίδια με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 37΄με τον Ρεκίν ο Πανσερραϊκός έφερε το ματς στα ίσα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του «δαιμόνιου» Κανίς.
 
Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα ανήκε στον Πανσερραϊκό, το σουτ του  συνήθη ύποπτου Κανίς ανάγκασε τον Σεντουριόν σε αγχωτική απόκρουση. Τρία λεπτά αργότερα τα Τρίκαλα απώλεσαν την δική τους ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, ο Νιάρος εκτέλεσε κόρνερ ο Παρέδες βρέθηκε στην πορεία της μπάλας αλλά η κεφαλιά του πέρασε οριακά άουτ. Στο 25ο λεπτό ο Μαρκιόνι σπατάλησε μοναδική ευκαιρία καθώς από θέση τετ-α-τετ δεν κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλο πορτιέρο, ο Σεντουριόν με νέα επέμβαση παραχώρησε κόρνερ. Ψυχρολουσία στο 37΄για τους γηπεδούχους, ο ΑΟ Τρικάλων στην δεύτερη μόλις επίσκεψη του στα καρέ του Καβουσάκη κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με πρωταγωνιστή τον Ρεκίν. Ο Νιάρος εκτέλεσε φάουλ στην μεσαία γραμμή ο Ντιαλόσι έπιασε την κεφαλιά και ο Ρεκίν με φοβερό βολ-πλανέ σημείωσε το 0-1. Άμεση αντίδραση για τον Πανσερραϊκό η οποία όμως πέρασε ανεκμετάλλευτη, ο Κανίς με ωραίο γέμισμα έβγαλε παράλληλη μπαλιά  χωρίς όμως κάποιος από τους συμπαίκτες του να προλάβει να την σπρώξει στα δίχτυα.     
 
Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης πέρασαν στο παιχνίδι για λογαριασμό του Πανσερραϊκού οι Φουάση και Καραμπέρη.
Οι φιλοξενούμενοι φλέρταραν με δεύτερο γκολ στο 50΄ο Ελευθεριάδης έγινε αποδέκτης της μπάλας βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση απέναντι από τον Καβουσάκη όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε εκτός. Διπλή χαμένη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό που ανέβασε την πίεση με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού. Ο Θεοδωρίδης αρχικά στο 59΄είδε τον Σεντουριόν να αποκρούει εξ επαφής την προβολή του, λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης σουταρε προς την εστία των Τρικάλων χωρίς όμως να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.   Τα «λιοντάρια» έγιναν πιο απειλητικά με την είσοδο των Παπαβασιλείου και Μέσσι. Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς στο 78΄. Ο Ζέρης κέρδισε πέναλτι από τον Χειρίτραντας, την εκτέλεσε από την λευκή βούλα ανέλαβε ο Κανίς, ο Σεντούριον απέκρουσε την μπάλα όμως ο διαιτητής Αγγελάκης ζήτησε επανάληψη προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από τους παίκτες και τον πάγκο των Τρικάλων. Ο Αγγέλακης δεν άλλαξε γνώμη ενώ τιμώρησε με κιτρινες κάρτες τους Κουσκουνά και Καραντώνη για διαμαρτυρία.
Την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών ανέλαβε εκ νέου ο Κανίς που αυτή την φορά όμως ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-1.
Τελευταία ευκαιρία στην αναμέτρηση ένα σουτ του Δημήτρη Ανάκογλου που πέρασε ψηλά άουτ.
 
Τίποτα δεν άλλαξε ούτε και με το πέρας των εφτά λεπτών στις καθυστερήσεις με τον Πανσερραίκό να προσθέτει τρίτο σερί βαθμό στο σακούλι του.
 
Την προσεχή Τετάρτη 24/11 ο Πανσερραϊκός ταξιδεύει στην Λάρισα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ.      
 
Πανσερραϊκός: Καβουσάκης, Γιανναράκης, Δημητρίου, Ζέρης, Πίντο (46’ Φουάσης), Κρητικός, Μαρκιόνι (46’ Καραμπέρης), Ανάκογλου, Κανίς, Πόντσι (67’ Μέσι), Θεοδωρίδης (67’ Παπαβασιλείου).

ΑΟ Τρίκαλα: Σεντουριόν, Σανδραβέλης, Νιάρος, Ντιαλόσι, Παρέδες, Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος, Ρεκίν (84’ Μανίσογλου), Κουσκουνάς (93′ Κεχαγιάς), Χειρίτραντας, Ελευθεριάδης (67’ Νίζιτς).