ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Θερμοκήπιο»: Νέα ταινία Ελληνικής παραγωγής – Γυρίσματα στις Σέρρες

Η ταινία αναμένεται να είναι έτοιμη για προβολή στο τέλος του 2022 - Θα συμμετάσχει σε φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού

Η ταινία αναμένεται να είναι έτοιμη για προβολή στο τέλος του 2022 - Θα συμμετάσχει σε φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού

Νέα ταινία, αυτή τη φορά ελληνικής παραγωγής, γυρίζεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί σε φεστιβάλ της Ελλάδος και του εξωτερικού.

Τα γυρίσματα της ταινίας, που είναι μικρού μήκους και ονομάζεται «Θερμοκήπιο», θα πραγματοποιηθούν κατά κύριο λόγο στην Επανομή και την Περαία του δήμου Θερμαϊκού και θα διαρκέσουν μία εβδομάδα. Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στις Σέρρες, συγκεκριμένα στο ΚΤΕΛ Σερρών.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ταινία είναι παραγωγή της Λίας Κεραμάρη και σε σενάριο-σκηνοθεσία του Γιώργου Γεωργακόπουλου. Οι υπόλοιποι συντελεστές φοιτούν στο τμήμα Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ και ταινίες τους έχουν βραβευτεί σε φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η ταινία αναμένεται να είναι έτοιμη για προβολή στο τέλος του 2022 και η ιστορία του έχει να κάνει με ένα αγόρι 17 ετών. Μεταξύ άλλων στην ταινία θα συμμετάσχει και ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Νινιός.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σέρρες: Ο Λευτέρης Πασσιάς και η Πολυξένη Καράκογλου στο Αllegro
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Αμφίπολη: Αρχαιολογία, η φυσική, η χημεία, η επιστήμη υλικών και η συντήρηση συγκλίνουν σε μια διεπιστημονική προσπάθεια για το Μνημείο
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παρουσίαση βιβλίου στις Σέρρες: «Το Μυστικό του Ν.Θ.» του Σωτήρη Παλάσκα
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Κυριακάτικες Συναντήσεις»: Ένα ταξίδι στον κόσμο του Κωνσταντίνου Ξενάκη
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Έκθεση Ζωγραφικής & Κοσμήματος «Χρώμα & Μέταλλο» της Γιάννας Ζαχαρίαν στις Σέρρες
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ο Σερραίος συγγραφέας Σωτήρης Παλάσκας στο ευρωπαϊκό προσκήνιο με το έργο «Κάποτε ήμασταν κανονικοί άνθρωποι»
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μια ξεχωριστή θεατρική εμπειρία για το ΕΕΕΕΚ Σερρών στο «Αστέρια»
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η εικαστικός Κατερίνα Θεοδωρίδου συμμετέχει στην Έκθεση «Γυναικεία Δημιουργία» – Φόρος τιμής στη μνήμη της Νάνσυ Θεοδωρίδου