ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το συγκινητικό γράμμα του Τόλη Βοσκόπουλου για τον Στράτο Διονυσίου τον περασμένο Φεβρουάριο

Το είχε διαβάσει ο Άγγελος Διονυσίου στην εκπομπή «Σπίτι με το MEGA

Το είχε διαβάσει ο Άγγελος Διονυσίου στην εκπομπή «Σπίτι με το MEGA

Στην εκπομπή του Φεβρουαρίου «Σπίτι με το Mega» για τον Στράτο Διονυσίου ο Τόλης Βοσκόπουλος φυσικά και προσκλήθηκε από τους γιους του Στράτου αλλά λόγω της ταλαιπωρημένης ίσως κατάστασής του και φυσικά του φόβου της πανδημίας επέλεξε να συμμετέχει και αυτός με τον δικό του τρόπο στέλνοντας ένα χειρόγραφο γράμμα για τον «αδερφό» του Στράτο οπως συνήθιζε να τον αποκαλεί. Είχαν τεράστια σχέση και φιλία οι δύο αγαπημένοι τραγουδιστές.
 
«Αγαπημένε μου φίλε ή καλύτερα αδελφέ γιατί έτσι σε νιώθω και λέω σε νιώθω γιατί νομίζω ότι είσαι δίπλα μου. Δεν μπορώ ρε μεμέτη να συνειδητοποιήσω ότι έχεις φύγει και ας έχουν περάσει τόσα χρόνια.
 
Θυμάμαι και τι δεν θυμάμαι αλλά εκείνο που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι όταν σε άκουγα να τραγουδάς την ώρα που ετοιμαζόμουν να βγω στη σκηνή για να τραγουδήσουμε μαζί.
 
Λέγαμε και τι δεν λέγαμε.
 
Μαγικές στιγμές.
 
Και είναι σαν χθες. Πώς μπορώ λοιπόν να μην σε νιώθω δίπλα μου.
 
Ο αδερφός σου Τόλης Βοσκόπουλος».

Πηγη: https://www.protothema.gr/life-style/article/1144530/to-suginitiko-gramma-tou-toli-voskopoulo-gia-ton-strato-dionusiou-ton-perasmeno-fevrouario/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1626689868