ΤΟΠΙΚΑ

Τον αγώνα της ζωής του δίνει ο 5χρονος Νικόλας από την Παλαιοκώμη Σερρών

Το παιδί διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο και στη σπονδυλική στήλη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης από στις 14 Δεκεμβρίου

Το παιδί διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο και στη σπονδυλική στήλη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης από στις 14 Δεκεμβρίου

Τον αγώνα της ζωής του δίνει ο Νικόλας από την Παλαιοκώμη Σερρών, αφότου διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο και στη σπονδυλική στήλη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης από στις 14 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για ένα παιδί πέντε ετών, ο οποίος έχει διαγνωσθεί με αστροκύττωμα, μια πολύ σοβαρή ασθένεια και νοσηλεύεται από τις 14 Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης με όγκο στον εγκέφαλο και την σπονδυλική στήλη, σύμφωνα με το epiloges.tv.

Η οικογένεια του Νικόλα ζει πάνω από 10 χρόνια στην Παλαιοκώμη σύμφωνα με την αντιδήμαρχο του δήμου Αμφίπολης, Ελένη Πατσιά η οποία μίλησε στο epiloges.tv.

Μόλις έγινε γνωστό το γεγονός αυτό, οι κάτοικοι κινητοποιήθηκαν αμέσως προκειμένου να βοηθήσουν την οικογένεια του μικρού Νικόλα που δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθει στα έξοδα της επέμβασης.

Έτσι μια ανθρώπινη αλυσίδα σχηματίστηκε σε χρόνο μηδέν, με στόχο να βοηθήσουν όλοι τον Νικόλα που σε τόσο μικρή ηλικία αναγκάζεται να δώσει αυτή τη μεγάλη μάχη για την ζωή του. 

ΠΗΓΗ: Makthess.gr