ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουρισμός για όλους: Στις 30 Ιανουαρίου η 3η κλήρωση του προγράμματος

Στα 150 ευρώ η επιδότηση ανά δικαιούχο και 200 ευρώ για ΑΜΕΑ – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι κληρωθέντες του προγράμματος

Στα 150 ευρώ η επιδότηση ανά δικαιούχο και 200 ευρώ για ΑΜΕΑ – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι κληρωθέντες του προγράμματος

Την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου του 2023 θα γίνει η 3η κλήρωση του προγράμματος Τουρισμός για Όλους που αφορά 125.000 νέους δικαιούχους, φτάνοντας έτσι τους 400.000 συνολικά μόνο για εφέτος.Oι ψηφιακές κάρτες μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι το τέλος Ιουνίου, οπότε καλό θα ήταν οι δικαιούχοι να σπεύσουν να τις αξιοποιήσουν, όπως σημειώνει.

Παράδειγμα δαπάνης του ποσού του προγράμματος

Ο δικαιούχος μπορεί να χρησιμοποιήσει το ποσό των 150 ευρώ εφάπαξ, μπορεί όμως να «σπάσει» το συνολικό ποσό και να το χρησιμοποιήσει σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, με όποιον τρόπο επιθυμεί.

Για παράδειγμα, μπορεί να δαπανήσει 50 ευρώ για τη διαμονή του σε κάποιο κατάλυμα κατά τους θερινούς μήνες και τα υπόλοιπα 100 ευρώ να τα χρησιμοποιήσει για τον ίδιο σκοπό το φθινόπωρο, τον χειμώνα, την επόμενη άνοιξη ή στις αρχές του επόμενου καλοκαιριού.

Έτσι, το Πρόγραμμα συμβάλλει και στον στόχο της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου σε δώδεκα μήνες τον χρόνο. Σε κάθε περίπτωση, για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να υποβάλετε το ερώτημά σας μέσω email tourism4all2022@ktpae.gr