Τ' ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ

Βιομηχανία απευθείας αναθέσεων της δημοτικής αρχής Χρυσάφη. Υ.Γ Η αντιπολίτευση ( ανέκδοτο ) Φωτιάδη , συμπράτουσσα . #Διαύγεια.

Γράφει ο Παρατηρητκός

Γράφει ο Παρατηρητκός

✓Σας πάω στο Ζάππειο και την ομιλία του –τραυματία– Νίκου Ανδρουλάκη για την επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ. Εκεί καταγράφησαν ενδιαφέροντα πράγματα. Απούσα ήταν η Αννα Διαμαντοπούλου και –βεβαίως– ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κάτι που σχολιάστηκε σαν «στάση αναμονής». Αντίθετα, παρών ήταν ο Γιάννης Μανιάτης, ενώ στην πρώτη σειρά καθόταν και ο γιος του Αντώνη Λιβάνη και άλλοτε υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Λιβάνης. Στα πολύ ενδιαφέροντα και η θερμή στιχομυθία Νάντιας Γιαννακοπούλου με Γιώργο Παπανδρέου. Η πρώτη το 2020 είχε ζητήσει τη διαγραφή του πρώην πρωθυπουργού από το ΚΙΝΑΛ

✓Συνταγματική η υποχρεωτικότητα
✓Η κατάσταση στα Πανεπιστήμια δεν είναι ρόδινη. Όμως η λύση που επελέγη από την κυβέρνηση για ίδρυση πανεπιστημιακής Αστυνομίας ,ήταν η χειρότερη δυνατή.
 
✓Ηχηρή παρέμβαση από τον βουλευτή της Ν.Δ. Κώστα Τζαβάρα και μέλος της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, ο οποίος χαρακτηρίζει πρωτοφανή την επίκληση του απορρήτου και ζητά να καταθέσουν εκ νέου οι Γρηγόρης Δημητριάδης και Παναγιώτης Κοντολέων.
✓Αντιγράφω από τον Αδαμάντιο Κοραή: Έζησεν ως Σαρδανάπαλος, κ’ εκυβέρνησεν ως Δεσπότης δημοβόρος, ή μάλλον ως ήθελεν πράξειν ληστής σπουδάζων να μην αφήσ’ τίποτ’ εις τον ληστευόμενον, δια φόβον μη δεν εύρη καιρόν να τον ληστεύση και δεύτερον. Ποιόν μου θυμίζει, ποιόν..
 
✓Ζούμε σε επικίνδυνες εποχές. Το διαπιστώνουν όλοι. Και ιδιαίτερα τώρα με τις υποκλοπές και τις ...επισυνδέσεις. Το μόνο που έχω εγώ να συμπληρώσω είναι ότι οι επικίνδυνες εποχές ευνοούν τους επικίνδυνους ανθρώπους.