ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χώρισαν οι δρόμοι του Γιώργου Καράγκουτη με τον Ορφέα Ν. Σκοπού

Την αποχώρηση του από τη θέση του Υπευθύνου Ακαδημιών του Ορφέα Ν. Σκοπού ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Γιώργος Καράγκουτης μετά από σχεδόν δέκα χρόνια συνεργασίας με τον Σερραϊκό Σύλλογο. Ο πρώην διεθνής όπως ο ίδιος γνωστοποιησε με σχετική ανάρτηση στο προφίλ του στο instagram επιστρέφει στην Αθήνα ευχαριστόντας την Διοίκηση και τους ανθρώπους της ομάδας. 

Από την άλλη τις ευχαριστίες του εξέφρασε και ο Ορφέας Ν. Σκοπού που με ανακοίνωση του αποχαιρέτησε τον εμβληματικό προπονητή που συνέδεσε την επιτυχία του με ουκ ολίγες επιτυχίες σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο.

Αναλυτικά η επιστολή του Γιώργου Καράγκουτη: 

«Η ζωή είναι γεματοί κύκλους διαφορετικής διάρκειας. Παρόλα αυτά, όλοι οι κύκλοι ζωής έχουν κάτι κοινό… κι αυτό ειναι η στιγμή που κλείνουν. Μπορεί κάποιοι να κλείνουν βιαστικά και κάποιοι να δημιουργούν μέσα τους άλλους. Άλλοι μπορεί στην πορεία να εφάπτονται με καινούριους. Το σίγουρο είναι ότι όλοι θα κλείσουν κάποια στιγμή, για να ανοίξουν απλά, οι επόμενοι!
Κάπως έτσι έκλεισε και ο δικός μας κύκλος, μετά από αρκετό καιρό, με καλές και με άσχημες στιγμές»

Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες που στάθηκαν δίπλα μου σε αυτά τα 8 υπέροχα χρόνια (προπονητές,γυμναστές,παράγοντες)τον Ευάγγελο Καλαθά και τον Δημήτρη Νότα,Δημάρχους Εμμανουηλ Παππά,αλλά πιο πολύ τα ξαδέρφια Γκαβανόζη που χωρίς αυτούς το όμορφο «ταξίδι» δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί!
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στην Ακαδημία του Ορφέα Νέου Σκοπού,εύχομαι όλα τα όνειρα τους να γίνουν πραγματικότητα!

Η ανακοίνωση του Ορφέα Ν. Σκοπού:

"...Λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρηση του Προέδρου του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης Χρήστου Γκαβανόζη η οικογένεια του Ορφέα Ν. Σκοπού είναι αναγκασμένη να πει ακόμα ένα οδυνηρό αντίο, αυτή την φορά στον Υπεύθυνο των Ακαδημιών Γιώργο Καράγκουτη ο οποίος επιστρέφει στην Αθήνα.

 Στην σχεδόν δεκαετή παρουσία του στα τμήματα υποδομής της ομάδας μας κατάφερε να εμφυσήσει την αγάπη για τον αθλητισμό σε εκατοντάδες νεαρούς αθλητές/ριες. Με την σκληρή και αδιάκοπη εργασία του συνεισέφερε τα μέγιστα ώστε τα τμήματα υποδομών του Ορφέα να φτάσουν σε αξιοζήλευτο αγωνιστικό επίπεδο όπως μαρτυρούν οι ουκ ολίγες επιτυχημένες παρουσίες σε τοπικούς και πανελλήνιους θεσμούς. Τέλος από κοινού με τον Χρήστο Γκαβανόζη ήταν οι εμπνευστές των τουρνουά "Young Talents Tournament" και το "Πανελλήνιο Τουρνουά Κορασίδων" τα οποία κάθε χρόνο προσέλκυαν το ενδιαφέρον ιστορικών σωματείων, ανθρώπων του αθλητισμού και της Ελληνικής Μπασκετικής Κοινότητας!  

Γιώργο Καράγκουτη σε ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
 Σήμερα αποχαιρετούμε έναν προπονητή, ωστόσο λέμε εις το επανιδείν σε έναν πολύ καλό φίλο!..."