ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

“Ειδικές Περιστάσεις” του Μπέρναρντ Σλέηντ από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης

Η Έιμι και ο Μάικλ Ράσκιν ήταν παντρεμένοι για 15 χρόνια και έχουν τρία παιδιά. Στο πάρτυ της δέκατης πέμπτης επετείου γάμου τους, παίρνουν διαζύγιο. 
 
Ο καθένας παίρνει το δρόμο του και συναντιούνται πια μόνο σε “Ειδικές Περιστάσεις”, γάμους, βαφτίσια, κηδείες, τελετές αποφοίτησης, γιορτές. Οι συναντήσεις τους απλώνονται σε 10 χρόνια. Μέσα σε αυτές συνειδητοποιούν, αποκαλύπτουν, θυμώνουν, συμπάσχουν, παρηγορούν ο ένας τον άλλο. Είναι δύο άνθρωποι που αγαπήθηκαν πολύ. Που έμαθαν και συνήθισαν να έχουν ο ένας τον άλλον και τώρα θα πρέπει να δουν τη ζωή διαφορετικά.
 
Το Δη.Πε.Θε. Κοζάνης παρουσιάζει για το καλοκαίρι του 2021 το θεατρικό έργο του Μπέρναρντ Σλέηντ, «Ειδικές Περιστάσεις» με την Μαριάννα Τουμασάτου και τον Θύμιο Κούκιο. Η Μαριάννα Τουμασάτου επιστρέφει στον γνώριμο της Μπέρναρντ Σλέηντ , που με τεράστια επιτυχία είχε πρωταγωνιστήσει στο έργο του « Κάθε χρόνο τέτοια μέρα ». Αυτή τη φορά πρωταγωνιστεί μαζί με τον Θύμιο Κούκιο στις « Ειδικές Περιστάσεις » του Μπέρναρντ Σλέηντ, σε σκηνοθεσία Βασίλη Μυριανθόπουλου, σε μία μεγάλη περιοδεία, που ξεκινά στις 8 Ιουλίου από την Κοζάνη και είναι παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης.
 
Οι “Ειδικές Περιστάσεις” πραγματεύονται τις συναντήσεις ενός διαζευγμένου ζευγαριού, στις οποίες προκύπτει το ζήτημα για το αν υπάρχει φιλία μετά το διαζύγιο.
 
IΝFO
Τετ, 28/7
21:15
 
ΘΕΡΙΝΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑΣ - Ασπροβάλτα, Θεσσαλονίκη.

Από 10€