ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ατύχημα για την Καλλιόπη Ευαγγελίδου - Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Καλλιόπη Ευαγγελίδου, η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή ως η «Τατιάνα» της θρυλικής «Λάμψης» μετά από ένα σοβαρό ατύχημα.

Η ηθοποιός χρειάστηκε να κάνει αμέσως ράμματα, ωστόσο κατάφερε και αντιμετώπισε με χαβαλέ το εν λόγω περιστατικό και πόζαρε στην κάμερα με κολλάρο και τσιρότα.

 
Σύμφωνα λοιπόν με την ίδια, πήγε να πλύνει το αυτοκίνητο της και ξαφνικά γλίστρησε από τα νερά και έπεσε πάνω στη σιδερένια ράγα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα χείλη, τον αυχένα, ενώ είχε πόνους και σε ολόκληρη τη δεξιά πλευρά του σώματός της.

Μεταφέρθηκε φυσικά άμεσα στο νοσοκομείο, ωστόσο αντί να πάει σπίτι της να ξεκουραστεί, πήγε κανονικά στο θέατρο καθώς είχε μια προγραμματισμένη παράσταση ενώ ατύχημα πριν λίγο καιρό είχε και η Χριστίνα Βραχάλη.

 

Το ατύχημα  

«Βασικά πήγα να πλύνω το αυτοκίνητο. Στη βούρτσα για πιο γρήγορα. Ο κακός υπολογισμός ήταν όταν σκέφτηκα να βγω πριν ξεκινήσει και σε κλάσματα του δευτερολέπτου γλίστρησα στα νερά και προσγειώθηκα στη σιδερένια ράγα σώζοντας το κεφάλι αλλά όχι τα χείλη μου, αυχένα κι όλη την δεξιά πλευρά.

Η πρώτη σκέψη ήταν να ελέγξω τα δόντια μου γιατί αυτό πραγματικά θα ήταν πρόβλημα. Η δεύτερη να πλύνω το αυτοκίνητο γιατί τίποτα δεν είναι αρκετό για να βγω από το πρόγραμμα μου. Η τρίτη να στείλω φωτογραφία στην Νέλλυ στο messenger να μου πει την τέταρτη. Η τέταρτη μου είπε η Νέλλυ ήταν ράμματα.

 

Στα επείγοντα του νοσοκομείου τους εξήγησα ότι απλά πήγα να πλύνω το αυτοκίνητο κι έχω το βράδυ παράσταση. Ο γιατρός μου έκανε δύο καλλιτεχνικά ράμματα. Ο γιος μου με βρίσκει τρομερά cool γιατί έχω τον τσαμπουκά στα χείλια που έχουν οι πιο cult τύποι. Η παράσταση έγινε. Τα δόντια σώθηκαν. Έλαβα ανέλπιστα άπειρες ευχές και σας ευχαριστώ ατέλειωτα. Ξεματιάστηκα από τέσσερις διαφορετικές θείες. Και νομίζω ότι τώρα μπορώ να πάω για ύπνο. Να προσέχετε την στιγμή. Όλα τέλεια. Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά».