ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φρίκη σε αγώνα βόλεϊ: Σε κρίσιμη κατάσταση αστυνομικός - Φωτοβολίδα καρφώθηκε στο πόδι του

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται αστυνομικός των ΜΑΤ. Τραυματίστηκε στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός - ΠΑΟ.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται αστυνομικός των ΜΑΤ. Τραυματίστηκε στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός - ΠΑΟ.

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ, που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Ο αγώνας διεκόπη οριστικά, ενώ ο αστυνομικός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Κρατικό Νικαίας.
 
Ο άντρας των ΜΑΤ που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα ενός χούλιγκαν είναι διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίας, είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Μάλιστα, η ναυτική φωτοβολίδα έμεινε στο πόδι του αρκετή ώρα και του προκάλεσε μεγάλη ζημιά στο μηρό.

Όπως περιγράφουν, ήταν ιδιαίτερα τραγικές οι στιγμές, καθώς καιγόταν το πόδι του επειδή η ναυτική φωτοβολίδα δε σβήνει. Το ΕΚΑΒ παρέλαβε τον άνδρα και τον μετέφερε σε κρίσιμη κατάσταση στο Κρατικό Νίκαιας και αμέσως διασωληνώθηκε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ακατάσχετη αιμορραγία.
 
Όλη η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και ο υπουργός Υγείας Μ. Χρυσοχοΐδης μετέβησαν στο νοσοκομείο, ενώ μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη.
 
Πώς ξεκίνησαν τα επεισόδια

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν μια ομάδα περίπου 120 ατόμων άρχισε να εκτοξεύει πέτρες και άλλα αιχμηρά αντικείμενα κατά διμοιρίας των ΜΑΤ που ήταν παρατεταμένη έξω από το γήπεδο. Λίγα λεπτά μετά η κατάσταση ξέφυγε με τους οπαδούς να πετάνε τη μία φωτοβολίδα μετά την άλλη. Αποτέλεσμα ήταν μια εξ αυτών να καρφωθεί στο μηρό ενός αστυνομικού.