ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οδυνηρή ήττα με 0-2 για Πανσερραϊκό

 
Με απόλυτο πρωταγωνιστή και σκόρερ δύο τερμάτων τον Ντένζελ Γιουμπιτάνα ο Ηρακλής πέρασε νικηφόρα από τις Σέρρες (0-2) πανηγυρίζοντας το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα.
 
Ο Πανσερραϊκός φωνάζει σωστά για το ακυρωθέν γκολ του Κατσαντώνη στο 0-2.
 
Πολλή τακτική και ισορροπημένο παιχνίδι στα πρώτα λεπτά του αγώνα. 
 
Γκολ για τον Ηρακλή στο 25΄ με τον Γιουμπιτάνα. Ο Βέλγος στράικερ πλάσαρε εύστοχα τον Γιαννίκογλου μετά από μία εκπληκτική ασίστ του Άλεξιτς .
 
Αγγίζει το 0-2 ο Ηρακλής στο 29΄ έπειτα από δυνατό σουτ του Τόμας το οποίο απέκρουσε εκπληκτικά ο Γιαννίκογλου.
Πήρε μέτρα τα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου η ομάδα των Σερρών χωρίς να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Βελλίδη.
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, προχώρησε πολύ γρήγορα σε τρεις αλλαγές, όμως και πάλι ο Ηρακλής ήταν αυτός που σε μία κόντρα επίθεση βρήκε και δεύτερο γκολ στο 53' με τον Γιουμπιτάνα και πάλι να είναι ο σκόρερ. 
 
Ο Πανσερραϊκός ξύπνησε και δύο λεπτά αργότερα οι Σερραίοι σκόραραν με τον Κατσαντώνη, το γκολ όμως ακυρώθηκε - λανθασμένα - ως οφσάιντ.
 
Παίζοντας με τρία χαφ ο Ηρακλής μετά το 70΄ κατάφερε να κρατήσει εύκολα το υπέρ του σκορ και να φτάσει στην πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, που έφτασε τους τέσσερις βαθμούς, όσους και ο Πανσερραϊκός (με παιχνίδι περισσότερο).
 
 
 
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννίκογλου, Δεληγιάννης (46' Ζέρης), Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Σιόντης (51' Ανάκογλου), Σιοφανός (46' Σαίντ), Θυμιάνης (67' Δημητρίου), Μούργος, Κανίς, Κατσαντώνης (60' Λιούμης).
 
 
 
ΗΡΑΚΛΗΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Βελλίδης, Πανάγου, Βιτλής, Α.Παπαστεριανός, Χρουσιέλ, Σίλβα (91' Κωστούλας), Πατράλης, Τότσκα (79' Μελούνοβιτς), Άλεξιτς (79' Μανουσάκης), Τόμας (70' Δόρης), Γιουμπιτάνα (91' Κουντουριώτης).