ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ: Προετοιμασία για την επιστροφή στα παρκέ

Επανεκκίνηση για το μπάσκετ αποφάσισε η ΕΟΚ η οποία συνεδρίασε την περασμένη Πέμπτη (13/1) και επιβεβαίωσε την επανέναρξη όλων των διοργανώσεων που είχαν μετατεθεί λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.
 
Οι αγωνιστικές των πρωταθλημάτων που δεν είχαν διεξαχθεί στις 8-9/1 θα διεξαχθούν στις 22-23/1. Επίσης αρχής γενομένης από τις 18/1 μπορούν να διεξάγονται αναβληθέντες αγώνες, αλλά και φιλικοί αγώνες με διαιτητές και γραμματεία.

Η ομάδα μπασκετ του Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τις προπονήσεις για την επιστροφή στα παρκέ. Αντίπαλος την ερχόμενη Κυριακή 23/1 η ομάδα των Πεύκων την οποία θα υποδεχτεί στο ΔΑΚ Σερρών στις 17.00 στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

 
Οι παίκτες του Γιώργου Μασλαρινού τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του α’ γυρου προπονούνται με όρεξη και διάθεση να δώσουν τα μέγιστα μέσα στο παρκε ώστε να αποσπάσουν θετικά αποτελέσματα στους δύο αγώνες που απομένουν με Μαχητές Πεύκων και ΜΕΝΤ (την τελευταία αγωνιστική του α’ γυρου έχουν ρεπό)
 
Σχετικά με την προετοιμασία ο Center των λιονταριών Θωμάς Γκούτζιας δήλωσε: