ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σέρρες: Οι ταινίες στο σινεμά

Από Πέμπτη 1/2 έως Τρίτη 6/2 καθημερινά μια προβολή στις 7.15 μ.μ.

Από Πέμπτη 1/2 έως Τρίτη 6/2 καθημερινά μια προβολή στις 7.15 μ.μ.

▸ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

Γιώργος Λάνθιμος

 

▸ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ

Εμα Στόουν, Γουίλεμ Νταφόε, Μαρκ Ράφαλο, Ραμί Γιουσέφ

 

▸ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κομεντί

 

▸ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

144 mim

 

▸ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ

Κατάλληλη για άνω ων 18


Λίγα λόγια για την ταινία  

 

“Από τον δημιουργό Γιώργο Λάνθιμο και σε παραγωγή της Emma Stone, έρχεται η απίστευτη ιστορία και η φανταστική εξέλιξη της Bella Baxter, μιας νεαρής γυναίκας που ανασταίνεται χάρη στον ιδιοφυή και αντισυμβατικό επιστήμονα Δρ. Godwin Baxter. Υπό την προστασία του Baxter, η Bella ανυπομονεί να μάθει. Διψασμένη από την εμπειρία που στερείται, η Bella το σκάει με τον Duncan Wedderburn, έναν ικανό και με αμβλυμμένη ηθική δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους. Απελευθερωμένη από τις προκαταλήψεις και τα στεγανά της εποχής της, η Bella αποφασιστικά επιδιώκει να δώσει τη μάχη της για την ισότητα και την ελευθερία”.

 

ΑΡΓΚΑΪΛ

 

Από Πέμπτη 1/2 έως Τετάρτη 7/2 καθημερινά μια προβολή στις 10.00 μ.μ.

 

▸ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

Μάθιου Βον

 

▸ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ

Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Σαμ Ρόκγουελ, Χένρι Κάβιλ, Τζον Σένα, Dua Lipa, Κάθριν Ο’ Χάρα, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Μπράιαν Κράνστον, Σοφία Μπουτέλα, Αριάνα,ΝτεΜπόουζ

 

▸ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Περιπέτεια

 

▸ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

139 min

 

▸ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ

Κατάλληλη για άνω των 12


Λίγα λόγια για την ταινία 

 

“Ο τετραπέρατος Μάθιου Βων (Kingsman, Kick-Ass) επιστρέφει με το Άργκαϊλ, ένα εφυέστατο κατασκοπικό θρίλερ που θα σας ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και θα σας κάνει να αμφιβάλετε για την πραγματικότητα. Για την Έλι Κόνγουεϊ, τη μοναχική συγγραφέα μιας επιτυχημένης σειράς κατασκοπικών μυθιστορημάτων, η ιδανική βραδιά περιλαμβάνει το σπίτι της, τον υπολογιστή της, και τον γάτο της, τον Άλφι. Στα βιβλία της Έλι πρωταγωνιστεί ο μυστικός πράκτορας Άργκαϊλ και η αποστολή του είναι να αποκαλύψει ένα παγκόσμιο δίκτυο κατασκόπων. Οι ιστορίες της αρχίζουν να συμβαίνουν στην πραγματική ζωή, καθώς μια αληθινή μυστική οργάνωση δρα με τον τρόπο που η ίδια φαντάστηκε. Έτσι η Έλι αναγκάζεται να αποχαιρετήσει τα ήσυχα απογεύματα και τη θαλπωρή του σπιτιού της. Ο αλλεργικός στις γάτες κατάσκοπος Άιντεν και η Έλι η οποία κουβαλά τον Άλφι στην τσάντα της μάχονται ενάντια στον χρόνο και στους δολοφόνους, καθώς τα όρια μεταξύ του φανταστικού κόσμου της Έλι και του πραγματικού κόσμου θολώνουν”.