ΤΟΠΙΚΑ

Σέρρες: Οι ταινίες στο σινεμά

ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΠΑΠΙΕΣ

ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΠΑΠΙΕΣ

Από Πέμπτη 7/12 έως Τετάρτη 13/12 καθημερινά μια προβολή στις 5.00 μ.μ. μεταγλωττισμένη στα ελληνικά

 

▸ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

Μπενζαμέν Ρενέρ

 

▸ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ

Φοίβοςυ Ριμένα, Στεφανίας Φιλιάδη, Μάριου Χρυσομάλλη, Δανάης Νικολάτου, Χάρη Γρηγορόπουλου, Άγγελου Λιάγκου, Λίλας Μουτσοπούλου, Βίνας Παπαδοπούλου, Πέγκυς Μανωλά, Θάνου Λέκκα, Μάγκυς Χαραλαμπίδου, Κωνσταντίνου Ρεπάνη

 

▸ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Animation

 

▸ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

82 min

 

▸ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ

Κατάλληλη


Λίγα λόγια για την ταινία

 

“Μία οικογένεια από πρασινοκέφαλες πάπιες έχει βαλτώσει και ενώ ο μπαμπάς Μακ χαίρεται που έχει την οικογένεια του ασφαλή και κολλημένη για πάντα σε μία λίμνη της Νέας Αγγλίας, η μαμά Παμ λαχταράει να ταράξει τα νερά και να δείξει στα παιδιά της –τον έφηβο γιο Νταξ και τη μικρότερη κόρη Γκουέν-τον κόσμο ολόκληρο. Όταν μία οικογένεια από αποδημητικές πάπιες αποβιβάζεται στη λίμνη τους με συναρπαστικές ιστορίες από μέρη μακρινά, η Παμ πείθει τον Μακ να φύγουν για ένα οικογενειακό ταξίδι με προορισμό την τροπική Τζαμάικα και ενδιάμεση στάση τη Νέα Υόρκη. Καθώς η οικογένεια φτάνει στον Νότο για τον χειμώνα, τα σχέδια τους ανατρέπονται. Η εμπειρία θα τους εμπνεύσει να διευρύνουν τους ορίζοντες τους, να ανοιχτούν σε νέες φιλίες, να καταφέρουν πολλά περισσότερα από αυτά που φαντάζονταν και να μάθουν απρόσμενα πράγματα ο ένας για τον άλλον και για τον ίδιο τους τον εαυτό”.

 

 

THANKSGIVING

 

Από Πέμπτη 7/12 έως Κυριακή 10/13 καθημερινά μια προβολή στις 11.00 μ.μ. και από Δευτέρα 11/12 έως Τετάρτη 13/12 καθημερινά μια προβολή στις 10.00 μ.μ.

 

▸ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

Ιλάι Ροθ

 

▸ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ

Ρικ Χόφμαν, Πάτρικ Ντέμπσεϊ, Τζίνα Γκέρσον, Άντισον Ράε, Κάρεν Κλισέ, Μίλο Μάνχαϊμ, Ζαλίν Τόμας Μπρουκς

 

▸ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θρίλερ

 

▸ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

107 min

 

▸ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ

Εκκρεμεί

Λίγα λόγια για την ταινία

 

“Κατά τη διάρκεια μιας ημέρας Black Friday που καταλήγει σε τραγωδία, ένας μυστηριώδης δολοφόνος εμπνέεται από τη Μέρα των Ευχαριστιών και τρομοκρατεί τη Μασαχουσέτη.. Διαλέγοντας έναν – έναν τους κατοίκους, αυτό που αρχικά μοιάζει με τυχαίες δολοφονίες εκδίκησης, γρήγορα αποκαλύπτεται πως είναι μέρος ενός μεγαλύτερου, διαβολικού σχεδίου. Θα αποκαλύψει η πόλη το δολοφόνο ώστε να επιζήσουν τις γιορτές ή θα καταλήξουν καλεσμένοι στο διεστραμμένο εορταστικό του δείπνο;”.